New Profesional Consult 930 x 122

    Primăria Pitești, anunț important!

    Primăria Pitești, anunț important!

    Primăria municipiului Pitești face un anunț important privind concursul de ocupare a unui post vacant care ar fi trebuit să fie organizat în data de 12.09.2023.

    ,,Primăria Municipiului Pitești anunţă că în contextul preconizatei ordonanțe de urgență cu privire la reducerea cheltuielilor bugetare, nu se mai desfășoară concursul din data de 12.09.2023 în vederea ocupării, pe perioadă nedeterminată, a funcției publice de execuție unice vacantă, cu durată normală a timpului de muncă, de 8 ore/zi, 40 ore/săptămână, de inspector, clasa I, gradul profesional principal din cadrul Direcției Tehnice-Serviciul Tehnic.”, transmite Primăria Pitești.

    Este vorba despre preconizata ordonanță de reducere a cheltuielilor bugetare care prevede, printre altele, desființarea posturilor vacante din administrația publică.

    555 X 222 POSADA 2

    Comentarii

    Un comentariu

    • Gigi spune:

      La cati inspectori stau degeaba in primaria Pitesti ,mai bine i-ar pune nenea primaru’ ” Semafor”,la fiecare semafor ” inteligent” , ca sa apese pe buton atunci cand se duc oamenii la serviciu !

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    570 X 90 POSADA 3