NOR CURIER 930X122

primaria pitesti

Primăria Pitești, anunț important pentru anumiți proprietari

Primăria municipiului Pitești, anunț important!

Citiți și: A început Simfonia Lalelelor! Live totul pe ePitești!

Conducerea Administrației Domeniului Public Pitești informează deținătorii locurilor de înhumare din cimitirele municipale „Sf. Gheorghe”, „Prundu” și „Găvana”, care nu au achitat până în prezent tariful de întreținere, de 4 lei/mp/an, că sunt așteptați, până la data de 20 decembrie, la sediile administrațiilor cimitirelor „Sf.Gheorghe” și „Prundu”, de luni până vineri, între orele 08:00 – 15:00, în vederea achitării acestuia.

În funcție de data ultimei plăți efectuate, există și eventualitatea unor majorări de întârziere, în cuantumul prevăzut de actele normative în vigoare pentru creanțe ale bugetului local, transmite municipalitatea.

Citiți și: Surprize mult așteptate în Parcul Ștrand

Pentru cimitirele „Găvana” și „Sf.Gheorghe”, tarifele prevăzute în H.C.L.493/2017 și H.C.L.nr.405/2017 se încasează la sediul administrației cimitirului „Sf.Gheorghe”, din strada Nicolae Dobrin nr.3, și în zilele de 𝘀𝗮̂𝗺𝗯𝗮̆𝘁𝗮̆, 𝗱𝘂𝗺𝗶𝗻𝗶𝗰𝗮̆ 𝘀̦𝗶 𝘀𝗮̆𝗿𝗯𝗮̆𝘁𝗼𝗿𝗶 𝗹𝗲𝗴𝗮𝗹𝗲, 𝗶̂𝗻𝘁𝗿𝗲 𝗼𝗿𝗲𝗹𝗲 𝟬𝟴:𝟬𝟬 – 𝟭𝟮:𝟬𝟬.

Relații la telefoanele:

0248/634551 – Administrația Cimitirului „Sf.Gheorghe”;

0248/615181 – Administrația Cimitirului „Prundu”.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90