New Profesional Consult 930 x 122

cutie poștală

Primăria Pitești colectează scrisorile pentru Moș Crăciun, în Centru

Toți copiii din Pitești sunt așteptați să-i scrie lui Moș Crăciun.

Citiți și: A început Simfonia Lalelelor! Live totul pe ePitești!

Ca să vină în sprijinul Moșului, primăria a amenajat o cutie poștală special, în Piața Primăriei, în cadrul Târgului de Crăciun.

Citiți și: Surprize mult așteptate în Parcul Ștrand

Mesajele pot fi depuse până pe 25 decembrie, iar scrisorile vor ajunge negreșit în Laponia, asigură municipalitatea.

Gata scrisoarea pentru Moșul?

Tradiția din această perioadă, de a așterne în rânduri, fie pentru Moș Crăciun, fie pentru Moș Nicolae, cele mai mari dorințe, este cea care menține magia în sufletul copiilor.

În Piața Primăriei, lângă bradul de Crăciun, o cutie cadou uriașă, încăpătoare pentru toate scrisorile cu dorințe, gânduri sau desene destinate Moșului, așteaptă până în 25 decembrie 2022.

Cutia se va umple de speranță și bucurie, iar ajutoarele Moșului se vor asigura că toate dorințele vor ajunge în timp util, în Laponia.

Introdu scrisoarea în cutia uriașă, apoi privește bradul pentru a admira surpriza pregătită!”, transmite Primăria Pitești.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90