930X122 MAIA

primaria

DECEMBRIE_ARTIFICII

Concerte, șampanie și artificii de Revelion în Piața Primăriei Pitești!

Primăria Piteşti a început pregătirile pentru noaptea de Revelion 2013-2014. Ca de fiecare dată în ultimii ani, de Revelion va fi şi un spectacol în Piața Primăriei.

Citiți și: Sunt disponibile invitațiile pentru super spectacolul din Pitești

Şi ne referim nu doar la focul de artificii sau la „spectacolul” sutelor de sticle cu şampanie care le vor fi oferite piteștenilor.

Primăria intenţionează să achiziţioneze servicii artistice, în cadrul cărora prestatorul trebuie să asigure pentru noaptea de Revelion următoarele: scenă acoperită, instalaţie de sonorizare pentru exterior, sunet, lumini, tehnică de scenă, prezentator al spectacolului şi formaţie/formaţii care să susţină recitaluri live cu o durată de minim 40 de minute fiecare.

Citiți și: Primarul, salariu de „baștan” într-o localitate minoră din Argeș! Aproape 2000 €

Operatorii economici interesaţi pot depune oferte de preţ prin fax, email sau direct la sediul Primăriei Piteşti, strada Victoriei, nr.24, intrarea „D”, la Centrul de informaţii pentru cetăţeni, până luni, 9 decembrie, la ora 14.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3