Donaris 930 x 122

basarabia

PRIMĂRIA PITEȘTI „ÎNGROAPĂ” UNIREA CU MICI ȘI BERE

Primăria Pitești „îngroapă” Unirea cu mici și bere. În lunile iunie şi iulie ale acestui an în Pitești s-a desfăşurat campania ,,Semnează pentru Unirea Basarabiei cu România!”.

Citiți și: Dezbatere pentru un nou spital în Pitești. Medic: „Nu este fezabil la numărul de locuitori şi infrastructura din teritoriu”

Organizatorii şi-ar fi dorit să continue acţiunea prin care strâng semnături, dar nu ar mai fi primit acordul din partea Primăriei Piteşti. Municipalitatea ar fi refuzat timp de trei luni să mai ofere autorizaţie pentru amplasarea temporară pe domeniul public a unui cort în acest sens. Motivul invocat ar fi târgurile care au loc în mod repetat în centrul oraşului.

,,În anul Centenarului Marii Unirii, Primăria Piteștiului este ocupată cu târgurile de bere şi mici, negăsind 9 metri pătraţi spaţiu în tot centrul orașului pentru un cort al campaniei ,,Semnează pentru Unirea Basarabiei cu România!”.

Citiți și: Piteștiul, la coada clasamentului cu proiecte prin programul „Anghel Saligny”

Situaţia persistă de trei luni, timp în care am apelat fără rezultat la Primăria Piteşti pentru a obţine autorizaţie. Ni s-a spus că Primăria Piteştiului este ocupată cu târgul de bere”, ne semnalează, revoltat, Gabriel Despa, unul dintre organizatorii campaniei.

,,Prin campania de strângere de semnături este susținută o inițiativă cetățenească, inițiativă care are ca scop revizuirea Constituției prin adăugarea în legea fundamentală a unui preambul care să reprezinte un prim pas în Unirea Basarabiei cu România”, ne precizează Gabriel Despa.

211029-Bannere_web_voucher_200lei_650x200px

Comentarii

Donaris 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441