SMART KIDS 930X122

basarabia

PRIMĂRIA PITEȘTI „ÎNGROAPĂ” UNIREA CU MICI ȘI BERE

Primăria Pitești „îngroapă” Unirea cu mici și bere. În lunile iunie şi iulie ale acestui an în Pitești s-a desfăşurat campania ,,Semnează pentru Unirea Basarabiei cu România!”.

Citiți și: Mai multe concerte la Pitești

Organizatorii şi-ar fi dorit să continue acţiunea prin care strâng semnături, dar nu ar mai fi primit acordul din partea Primăriei Piteşti. Municipalitatea ar fi refuzat timp de trei luni să mai ofere autorizaţie pentru amplasarea temporară pe domeniul public a unui cort în acest sens. Motivul invocat ar fi târgurile care au loc în mod repetat în centrul oraşului.

,,În anul Centenarului Marii Unirii, Primăria Piteștiului este ocupată cu târgurile de bere şi mici, negăsind 9 metri pătraţi spaţiu în tot centrul orașului pentru un cort al campaniei ,,Semnează pentru Unirea Basarabiei cu România!”.

Citiți și: Pitești. Un teren care a valorat peste 1.4 milioane € este oferit Primăriei cu preț de chilipir

Situaţia persistă de trei luni, timp în care am apelat fără rezultat la Primăria Piteşti pentru a obţine autorizaţie. Ni s-a spus că Primăria Piteştiului este ocupată cu târgul de bere”, ne semnalează, revoltat, Gabriel Despa, unul dintre organizatorii campaniei.

,,Prin campania de strângere de semnături este susținută o inițiativă cetățenească, inițiativă care are ca scop revizuirea Constituției prin adăugarea în legea fundamentală a unui preambul care să reprezinte un prim pas în Unirea Basarabiei cu România”, ne precizează Gabriel Despa.

Supernova-BTS-RO-External-banner-555x222px

Comentarii

570×90 MAIA