Donaris 930 x 122

basarabia

PRIMĂRIA PITEȘTI „ÎNGROAPĂ” UNIREA CU MICI ȘI BERE

Primăria Pitești „îngroapă” Unirea cu mici și bere. În lunile iunie şi iulie ale acestui an în Pitești s-a desfăşurat campania ,,Semnează pentru Unirea Basarabiei cu România!”.

Citiți și: LIVE, ACUM! Irina Rimes și Zdob și Zdub, show electrizant la Simfonia Lalelelor

Organizatorii şi-ar fi dorit să continue acţiunea prin care strâng semnături, dar nu ar mai fi primit acordul din partea Primăriei Piteşti. Municipalitatea ar fi refuzat timp de trei luni să mai ofere autorizaţie pentru amplasarea temporară pe domeniul public a unui cort în acest sens. Motivul invocat ar fi târgurile care au loc în mod repetat în centrul oraşului.

,,În anul Centenarului Marii Unirii, Primăria Piteștiului este ocupată cu târgurile de bere şi mici, negăsind 9 metri pătraţi spaţiu în tot centrul orașului pentru un cort al campaniei ,,Semnează pentru Unirea Basarabiei cu România!”.

Citiți și: S-a anunțat! Transport gratuit cu autobuzele Publitrans

Situaţia persistă de trei luni, timp în care am apelat fără rezultat la Primăria Piteşti pentru a obţine autorizaţie. Ni s-a spus că Primăria Piteştiului este ocupată cu târgul de bere”, ne semnalează, revoltat, Gabriel Despa, unul dintre organizatorii campaniei.

,,Prin campania de strângere de semnături este susținută o inițiativă cetățenească, inițiativă care are ca scop revizuirea Constituției prin adăugarea în legea fundamentală a unui preambul care să reprezinte un prim pas în Unirea Basarabiei cu România”, ne precizează Gabriel Despa.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90