930 x122 grota rece

cristian gentea

Primăria Pitești pregătește proiecte pentru creșe, blocuri, parcuri și locuințe pentru tineri

Municipalitatea piteșteană vrea să obțină finanțare pentru mai multe proiecte prin Programul Naţional de Relansare şi Rezilienţă (PNRR).

Citiți și: Așa arată un liceu din Pitești! Investiție de milioane de lei

Cererile de finanțare ar urma să fie depuse pe Componenta 5 și pe Componenta 10.

Alocările bugetare se vor face, această dată, la nivel național, nu la nivel de județ.

Citiți și: PSD își prezintă candidații pentru Primăria Pitești și CJ Argeș. Detalii despre evenimentul important

„Va fi primul venit, primul servit”, a spus primarul Cristian Gentea.

„Noi intenționăm să depunem la finanțare pe componenta 5: modernizare energetică la Creșa 8, la Creșa 9, la Liceul cu Program Sportiv, la Școala „Ion Minulescu”, la clădirea Primăriei Pitești și la clădiri multi-familiale – aproximativ 20 de blocuri.

Pe componenta 10 vrem să depunem cereri de finanțare pentru extinderea sistemului managementului traficului, instalare sistem de monitorizare și siguranță în Parcul Lunca Argeșului și dotare parcuri cu mobilier inteligent, construire locuințe pentru tineri – avem 2 propuneri la „Dimitrie Dima” și „Dinu Lipatti”).

Putem să depunem o altă cerere de finanțare pentru autobuze electrice de 10 metri, scurte, pentru trasee înguste”, a anunțat edilul piteștean în ședința ordinară a Consiliului Local de joi, 29 septembrie.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3