NOR CURIER 930X122

primaria pitesti

Primăria, poziție tranșantă față de educatoarea bătăușă!

Deoarece creșele se află în subordinea Primăriei Pitești, instituția ia poziție față de educatoarea creșei nr 6 din Trivale, care a agresat fizic, în mai multe rânduri, minorii pe care îi avea în grijă.

Citiți și: LIVE, ACUM! Irina Rimes și Zdob și Zdub, show electrizant la Simfonia Lalelelor

POZIȚIA PRIMĂRIEI PITEȘTI FAȚĂ DE ACEST CAZ

„Referitor la cazul investigat de polițiștii de investigații criminale din cadrul Secției 3 de Poliție Pitești, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, vă comunicăm faptul că salariata în funcția de educator puericultor în Creșa nr. 6 Trivale se afla, la data demarării anchetei penale, și în anchetă administrativă.

De îndată ce a luat la cunoștință despre presupusele agresiuni fizice și verbale asupra copiilor, în data de 26 aprilie 2022, Direcția de Asistență Socială a Municipiului Pitești a inițiat toate demersurile legale de investigare a situației, prin demararea anchetei disciplinare prealabile, și a oferit părinților tot sprijinul pentru stabilirea adevărului și luarea măsurilor administrative prevăzute de lege!

Citiți și: S-a anunțat! Transport gratuit cu autobuzele Publitrans

Cercetarea disciplinară prealabilă anchetei penale a fost demarată la nivelul instituției, ca urmare a sesizării formulate chiar de șeful Serviciului Creșe Pitești.

Parchetul De Pe Lângă Judecătoria Pitești ne-a transmis Ordonanța 2250/P/2022, în care se precizează și faptul că: ”pe timpul cât se află sub control judiciar inculpatul trebuie să respecte și obligația de a nu exercita profesia de educator puericultor și să nu desfășoare vreo activitate care implică controlul direct și sistematic cu persoane minore”.

În baza măsurilor dispuse de organele competente, Direcția de Asistență Socială a Municipiului Pitești poate dispune încetarea contractului de muncă al salariatei”, transmite Cristina Munteanu, purtător de cuvânt și consilier de comunicare în cadrul Primăriei Pitești.

Reamintim că, și edilul Cristian Gentea a făcut declarații în exclusivitate pentru publicația noastră în legătură cu acest caz. Subiectul pe larg, AICI: Exclusiv. Gentea despre educatoarea bătăușă – Este a doua oară!

De asemenea, în urma apariției în presă a acestei situații, alte detalii incredibile au ieșit la iveală despre educatoarea din Pitești care își bătea copiii la creșă.

Foto descriptiv

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Un comentariu

  • Un cetatean spune:

    Dincolo de cazul in sine, oribil (cum mama dracu ajunge una ca asta sa lucreze in cresa atatia ani?), as remarca mizeria si coruptia din sistemul bugetar. Ce vreau sa spun? Ca ancheta disciplinara a Directiei de Asistenta Sociala a inceput pe 26 aprilie, de atunci au trecut 2 saptamani in care politia a gasit suficiente probe ca s-o incrimineze pe “educatoare” iar judecatorii chiar sa ia masura controlului judiciar pentru 60 de zile, dar nici Directia de Asistenta Sociala si nici primaria (care se lauda cu reactia prompta) n-au ajuns la nicio concluzie “disciplinara”. Ca de obicei, in sistemul bugetar functioneaza sistemul de acoperire “Promite ca vei face ceva, fiindca dupa un timp prostii uita si scapam basma curata!” In mod normal, aia de la Asistenta Sociala ar trebui sa fie demisi! Dar de, probabil ca sun pusi de la partid, asa ca nu se poate…

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3