EcoMoto 930×122

deseuri

Primăria Topoloveni, anunț important privind colectarea deșeurilor

Primăria Topoloveni, anunț important privind colectarea deșeurilor

Citiți și: Bradu. Se oferă gratuit!

Primăria Topoloveni atrage atenția locuitorilor urbei de pe Cârcinov că în zona de case pubelele vor fi folosite exclusiv pentru deşeuri menajere, iar sacii pentru deşeuri reciclabile (hârtie – carton, plastic, metal, sticlă), nefiind acceptate la ridicare deşeuri vegetale (iarbă, crengi, rumeguş, etc), deşeuri inerte (rezultate din amenajări interioare, moloz, deşeuri rezultate din construcţii şi desfiinţări) şi deşeuri electrice şi electrocasnice.

Este interzisă depunerea deşeurilor municipale (menajere, reciclabile) în afara containerelor amplasate pe platformele de colectare a deşeurilor reciclabile şi menajere şi în exteriorul platformelor de colectare pe domeniul public al oraşului Topoloveni.

Citiți și: Argeș. Accident grav la Topoloveni, acum! S-a răsturnat cu mașina!

Este interzisă depozitarea deşeurilor din contrucţii si desfiinţări, deşeurilor vegetale, deşeurilor electrice şi electrocasnice, deşeurilor periculoase în containerele pentru deşeuri reciclabile şi deşeuri menajere amplasate pe domeniul public sau în exteriorul platformelor pentru colectarea deşeurilor situate în jurul blocurilor de locuit.

Este interzisă abandonarea deşeurilor şi depozitarea acestora în afara spaţiilor special amenajate, conform Legii nr.211/2011 privind regimul deşeurilor.”, transmite Primăria Topoloveni.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3