New Profesional Consult 930 x 122

amenzi

Primarul, furios: Atrag atenția, vom da amenzi! Sancțiuni și de 3.300 de lei!

Primarul, furios: Atrag atenția, vom da amenzi! Sancțiuni și de 3.300 de lei!

Citiți și: Gentea anunță o nouă investiție majoră în Pitești!

Primarul munipiului Pitești atrage atenția asupra unei situații revoltătoare.

Pe pagina sa de Facebook, Cristian Gentea spune că vor fi amendați cei care nu au grijă să respecte legea și regulile de bun simț.

Citiți și: Așa arată un liceu din Pitești! Investiție de milioane de lei

Iată despre ce este vorba: 

„Atrag atenția, cu toată seriozitatea, constructorilor care derulează lucrări în șantierele din Pitești: nu mai circulați pe străzile orașului cu vehicule murdare de noroi pe roți sau pe caroserie, murdărie care ajunge pe carosabil!!

Cetățenii care locuiesc în zonele cu șantiere nu trebuie să fie afectați.

Iar infrastructura stradală trebuie protejată.

Un exemplu negativ este strada Ion Angelescu, așa cum se vede în fotografii!

Primarul, furios: Atrag atenția, vom da amenzi! Sancțiuni și de 3.300 de lei!

Vom da amenzi celor care nu se conformează, zilnic, dacă este nevoie.

Iar sancțiunile sunt de la 1.485 la 3.300 de lei, conform legii (clasa a IV-a, de la 9 la 20 de puncte amendă cu 165 de lei/punct amendă).

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

4 comentarii

  • Girea spune:

    500 de pagini de promisiuni electorale când a candidat. Pe acolo scria și de curățenie. Să-și recitească promisiunile și să ne ceară din nou votul după ce ne spune ce a realizat.

  • Cezar spune:

    Primarul ar face bine sa ii amendeze, nu sa ii gadile pe acesti abonati ai ‘inspectorilor’ de stat in constructii si a comisiilor de urbanistica a Primariei.

    Ba mai bine, primarul ar cam trebuii sa puna mana sa faca ceva in orasul asta, ca de 4 ani nu a facut nimic, absolut nimic!!! In oras este mizerie maxima, strazi vai mama lor si ZERO proiecte propuse, initiate si executate de domnia sa. Sa nu se mai laude cu ce a facut administratia precedenta, ca de finalizat un proiect deja inceput nu este atributul sau meritul sau! Se vor termina si alea pana la urma…

  • costica necunoscutu' spune:

    Dar pe cei de la armata ii tratati la fel? E noroi pe Calea Dragasani de la utilajele care ies sau intra acolo. Adica ca fie la fel pentru toti, da?
    Multumesc.

  • Gicu spune:

    Egalității: hotel Victoria a improvizat o parcare peste drum, pe teren neasfaltat, ies autocarele cu noroi pe carosabil. Trotuarul deseori blocat de masini parcate perpendicular cu spatele in strada la blocurile din aluminiu: Birotica, Analize medicale. Stradutele Egalității -Republicii cu ambele trotuare blocate de mașini parcate. Sub nasul Primăriei mutate la Centrul de calcul!!

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90