New Profesional Consult 930 x 122

buget fc argeș

Primarul, în ședință, către directorul FC Argeș: Sunteți căzut din Lună!

Primarul, în ședință, către directorul FC Argeș: Sunteți căzut din Lună!

Citiți și: Gentea și-a depus candidatura oficial! Mînzînă i-a fost alături!

Edilul Cristian Gentea l-a tras la răspundere azi, în ședința extraordinară a Consiliului Local Pitești, pe Dragoș Șerban, directorul clubului sportiv Fotbal Club Argeș.

Cum s-a ajuns în acest punct? Proiectul privind aprobarea bugetului FC Argeș pe anul 2024 a trebuit să fie retras. Și asta pentru că bugetul nu ar fi fost aprobat de Consiliul de Administrație al clubului.

Citiți și: Cerință absurdă: Vrea desființarea unui loc de joacă! „Ne-au înnebunit copiii!” Video

Situația a fost semnalată de Sorin Apostoliceanu, la începutul ședinței.

„Domnule primar, vă solicit să retrageți de pe ordinea de zi punctul 10. „Proiect de hotărâre inițiat de primar privind aprobarea bugetului Fotbal Club Argeș pe anul 2024” deoarece nu a fost avizat de Consiliul de Administrație.

Nu a fost făcută nicio ședință. (…) Sunt convins că nu știați acest lucru pentru că altfel nu l-ați fi adus în Consiliul Local.

Nu s-a făcut ședință, nu s-a aprobat așa ceva. Am fost chemat la o ședință, dar s-a votat salariul unui jucător de baschet. Nicidecum bugetul. Îmi pare rău că s-a ajuns așa.”, a spus Apostoliceanu.

Primarul, în ședință, către directorul FC Argeș: Sunteți căzut din Lună!

Iar primarul Cristian Gentea a cerut explicații de la directorul clubului, Dragoș Șerban.

„Domn director, aveți ceva de spus? Că văd că parcă sunteți căzut din lună, așa…Știți? Așa este?

Trebuie avizat dinainte? Așa este regulamentul…E doamna Gava acolo, sunteți mai mulți aici…

Știu că ați avut Consiliu de Administrație. Nu m-ați informat și ce ați făcut la Consiliul de Administrație”, a spus Gentea în ședință.

În cele din urmă proiectul a fost retras de pe ordinea de zi, urmând ca astăzi să fie aprobat de Consiliul de Administrație al clubului.

Iar mâine dimineață, Consiliul Local Pitești se va întruni în ședință de îndată pentru a aproba bugetul clubului sportiv FC Argeș pentru 2024.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

7 comentarii

  • Trofin spune:

    Haosul de la primăria Pitești se reflecta fix în tot ceea ce se întâmplă în orașul Pitești! În absolut tot .

  • Fier Florina spune:

    La Primăria Pitești este cel mai deștept și tare om pe care l poate avea acest oraș iar ceea ce face Dansul este profesionalism și mare devotament.

  • Minca Marian spune:

    ce treaba are primaria cu bugetul lui fcarges. ce vreti sa il faca primarul sunt lucruri diametral opuse sa fim seriosi scriem sa ne aflam in treaba

  • Alin spune:

    cam multa aroganță din partea lui Gentea. Să vezi ce ne așteaptă în următorii 4 ani (la ce prosti suntem, sigur îl votăm).

  • Marcel spune:

    Asa se întâmplă când primarul pune în funcții de conducere persoane care habar nu au cu ce se mănâncă managementul unei societăți în speță FcArges. Acum degeaba îl cearta sa se certe pe el, ca el l.a numit

  • Florian Dobre spune:

    păcat de echipa de fotbal că a ajuns la mana unor neica nimeni.
    Dumnezeu să-l odihnească pe magicianul inegalabil!!!

  • Horia spune:

    Dreaq îl mai votează.
    Piteștenii nu mai e proști. Pînă la alegeri se liberează Pendiuc care vă câștiga fluierînd.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90