930×122 CAPRA 5

Gentea

Primarul Piteștiului va avea informații strict secrete!

Primarii de sector şi ai municipiilor reşedinţă de judeţ, inclusiv Cristian Gentea, edilul din Pitești, pot beneficia de informaţii din domeniul securităţii naţionale, anunță știri.tvr.ro.

Citiți și: Gentea șochează: Poliția Locală a ajuns un azil de bătrâni bolnavi!

Astfel, conform unei propuneri legislative de modificare a Legii 51/1991 privind securitatea naţională a României adoptată, luni, de plenul Senatului, în calitate de for decizional.

Propunerea legislativă modifică prevederile articolului 11 alineatul (1) litera c) din Legea 51/1991, în sensul includerii în categoria beneficiarilor de informaţii în domeniul securităţii naţionale a primarilor de sector din municipiul Bucureşti şi a primarilor municipiilor reşedinţă de judeţ.

Citiți și: Oficial. Gentea a făcut anunțul și începe „lupta”!

Informaţiile pentru securitatea naţională obţinute din străinătate de Serviciul de Informaţii Externe sunt exceptate de la dispoziţiile prevăzute în proiectul de lege.

Informația completă, AICI.

Foto: Descriptiv

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90