NOR CURIER 930X122

autostrada

PRIMELE LUCRĂRI PENTRU AUTOSTRADA PITEŞTI-SIBIU

Firma care se ocupă de revizuirea studiului de fezabilitate pentru construirea autostrăzii Piteşti-Sibiu a început şi primele lucrări în teren.

Citiți și: Este haos pe Drumul Expres! Sute de mașini blocate în trafic, acum!

Este vorba de lucrări geo-tehnice, pentru determinarea stabilităţii solului. Lucrările au loc pe o distanţă de 8 kilometri pe raza comunelor argeșene Bascov şi Merişani.

Anunțul a fost făcut în urmă cu puțin timp de Dorin Mărăşoiu, vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Argeș, care face parte dintr-o comisie de monitorizare a acestui proiect. Mărăşoiu este de părere că lucrările efective de construire a autostrăzii vor începe în a doua jumătate a anului viitor.

Citiți și: Doi șoferi din străinătate, probleme serioase pe Autostrada A1

Vă amintim că CNADNR (Compania Națională de Autostrăzi și Drumuri Naționale din România) a propus zilele trecute 5 variante de traseu pentru viitoarea autostradă (foto harta), dintre care va fi aleasă ruta finală.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90