Donaris 930 x 122

politia

Prins în timpul tentativei de suicid

Prins în timpul tentativei de suicid

Citiți și: Pitești. Incident neplăcut la bloc. Au intervenit polițiștii

Un piteștean de 46 de ani a încercat să-și pună capăt zilelor în această dimineață.

Polițiștii au intervenit la timp, la casa părăsită din Trivale, unde au găsit un bărbat care agăța o sfoară de grinda casei respective și au reușit să-i salveze viața.

Citiți și: Șofer imobilizat în trafic. Era căutat în toată lumea, dar l-au prins în Argeș
sinucigas

Bărbatul care a încercat să-și curme viața

Unul dintre motivele pentru care ar fi apelat la gestul extrem se leagă de anumite probleme pe care le-ar avea cu propriul copil, care se află într-un centru de plasament.

Prins în timpul tentativei de suicid

,,Astăzi, la ora 08.10 minute, la dispeceratul Poliției Locale s-a primit un apel telefonic în care se anunța că, la casă părăsită din Trivale, aşa cum este ea cunoscută, un individ de sex masculin are o tentativă de suicid.

Imediat, în zona mai sus amintită, a intervenit un echipaj de la Biroul Ordine Publică, găsind persoană chiar când agata o sfoară de grinda casei respective.

Poliţiştii locali au comunicat cu el, acesta renunțând la gestul extrem.

După ce a fost legitimat, s-a stabilit ca persoana se numește D.S. din Pitești şi, după spusele sale, a fost cadru militar şi s-a săturat de viața pe care o trăiește, având ceva probleme şi cu copilul, acesta fiind într-un centru de plasament.

D.S. a fost preluat de Secţia nr. 3 de Poliție pentru continuarea cercetărilor.”, transmite Poliția Locală Pitești.

Sursă foto: Poliția Locală Pitești

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90