New Profesional Consult 930 x 122

căruţe

Prinși în Pitești cu căruțele ticsite de lemne din Pădurea Trivale

Două căruțe pline cu lemne au fost depistate în această seară pe raza municipiului Pitești, pe strada Basarabia, de către agenți ai Poliției Locale.

Citiți și: Pitești. Veste excepțională! Toată lumea se va bucura

Căruțașii erau din Ștefănești. Aceștia nu aveau documente pentru lemnele transportate. Bărbații le-au spus agenților că le-au adunat din pădurea Trivale.

Citiți și: Intervenție surprinzătoare la grădiniță, în Pitești

În urma celor constate, Poliția Locală a alertat Poliția Națională și Ocolul Silvic Pitești. De asemenea, agenții locali i-au amendat pe căruțași cu câte 500 lei pentru că au circulat cu căruțele pe rute interzise.

Bogdan Aristănțoiu, purtătorul de cuvânt al Poliției Locale Pitești transmite:

În jurul orelor 18:00 un echipaj al poliției locale Pitești a depistat pe strada Basarabia doua atelaje cu tracțiune animală, încărcate cu material lemnos.

Întrucât căruțașii nu au avut documente pentru lemnele transportate, aceștia susținând că le-au adunat din pădurea Trivale, au fost anunțați lucrătorii Ocolului Silvic din Pitești cât și polițiștii Secției 4.

Pentru faptul că au circulat cu căruțele pe alte rute decât cele prevăzute de HCL, polițiștii locali i-au sancționat pe fiecare cu câte 500 lei. Cercetările continuă!

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

9 comentarii

  • Andrei spune:

    Milițieni prosti care au prins niște amărâți care au ,furat’ niște lemne din pădurea Trivale care erau căzute din copacii pe jos. Aia cu camioanele pline cu lemne fără acte se fac ca nu ii văd de frica. Tot sa trăiești in România

  • Valeriu spune:

    Bieții oameni le-au adunat să aibe căldură și le cară cu căruciorul,dar ce te faci cu pădurarii care cara și vând cu camioanele la negru, probabil cu și cu știrea ocolului silvic in parteneriat.Padurarul din zona Lazu-Mangalia DN39 ,Florea Vasile din Costinești str Tineretului,Nr 114 , judetul Constanta,in urma vânzării masei lemnoase și-a construit o vilă cu 20 camere pe care o închiriază in scop turistic vara.Despre astfel de cazuri de ce nu auzim?

  • pcc spune:

    “bietii oameni” le au adunat sa le vanda, nu sa aiba caldura, mentalitate de i dioti a pitestenilor, cum sar ei repede sa le ia apararea unor hoti… pana si trivalea ati taiat-o

  • Vlad spune:

    In tara asta nu ai voie sa iei surcele de in in padure, nu ai voie sa culegi fructe de padure sau ciuperci. Cineva s -a facut stapan pe toate, dar nu oamenii de rand.

  • Ion spune:

    Nu e nici-o laudă. Niste amarati care au adunat uscaturi .”Poliția locală „demonstrează încă o dată că e inutilă și suge bugetul local degeaba. La ce probleme sunt în oraș, tu amendezi niste disperați care riscă să moară de frig?!Ăia care au distrus pădurile au fost prinși?

  • Hood spune:

    Se vede clar că acelea sunt lemne uscate și nu lemne tăiate cu drujba!

  • Cititor spune:

    Nu ăia cu căruța au taiat padurea Trivale! Cei ce au construit vile au tăiat.o! Da de cei cu vile nu zice nimeni nimic! Ce au acei oameni in caruța este lemn fara valoare!! Nici la lemn de foc nu poate fi comercializat de catre Silvic!! Dar ciobănașii din pol loc…..

  • Dorin Aelenei spune:

    Ai dreptate

  • Sandulescu D spune:

    PSD-ul a lasat parada Padurea Trivale rechinilor imobiliari. Primaria Pitesti pune bete in roate declararii padurii Trivale drept arie naturala protejata. Si politia locala prinde niste oameni saraci care au adunat uscaturi. Jalnic !

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3