New Profesional Consult 930 x 122

amoniu

PROBLEME ŞI LA IZVOARELE DIN PITEŞTI

Şi la izvoarele din Piteşti sunt probleme cu calitatea apei, nu doar în comuna Budeasa, acolo unde la un izvor a fost descoperită prezenţa bacteriei E.coli.

Citiți și: Șofer mort pe Autostradă într-un bolid de lux! A intrat în glisieră!

Astfel, la toate izvoarele din Pitești autorităţile locale au pus afişe cum că apa este nepotabilă. Direcția de Sănătate Publică Argeş a descoperit concentraţii prea mari de amoniu, după cum ne-a declarat Sorina Honţaru, directorul executiv al instituției.

Pe de altă parte, Cornel Ionică, viceprimar al municipiului, ne-a declarat că nu sunt probleme din punct de vedere al sănătăţii publice, deoarece în apa îmbuteliată ar fi concentraţii de 10 ori mai mari de amoniu decât în cea de la izvoarele din Piteşti: „Aşa prevede, însă, legea: când se depistează depăşiri la anumiţi agenţi să se scrie că apa este nepotabilă. Dar nu e nicio problemă, apa poate fi consumată fără vreun risc.”

Citiți și: Țineți cont de acest sfaturi! Riscul este unul major

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3