Donaris 930 x 122

Hală producție și împrejmuire teren

    Procedură competitivă – Furnizare echipamente

    Procedură competitivă – Furnizare echipamente

    Citiți și: Procedură competitivă – Furnizare echipamente

    SC ADIGLASS ENERGY SRL, cu sediul social în orașul Ștefănești, sat Valea Mare-Podgoria, strada Drumul Ghiorman, nr. 408, județul Argeș , cod poștal 117 715 ,  cod unic de înregistrare  27166944, J03/673/2010, beneficiar al contractului de finanțare nr.  7527/ 30.12.2021, cod SMIS 138993, aferent investiției  “ HALĂ PRODUCȚIE ȘI ÎMPREJMUIRE TEREN”,  organizează prezenta procedură de achiziție pentru „FURNIZARE ECHIPAMENTE”, respectiv:

    Citiți și: Procedură competitivă – lucrări de construcții „Hală producție și împrejmuire teren”

    Oferta se va întocmi în conformitate cu specificațiile solicitate în formularele atașate în „documentație procedura de achiziție competitivă pentru atribuirea contractului de furnizare echipamente”, accesibilă la următoarea adresă: https://www.fonduri-ue.ro/anunțuri.

    Se va încheia  un contract de achiziție echipamente.

    Descriere procedură: Obiectul contractului  este FURNIZAREA DE ECHIPAMENTE

    Durata contractului de achiziţie: 2 săptămâni de la semnare contract, cu posibilitate de prelungire cu acordul ambelor părți.

    Amplasamentul investiției:

    Județul Argeș, municipiul Pitești, stradă Digului nr. 40

    Valoarea estimată a contractului: 52 773.78 LEI fără TVA ( 10 971.68 EURO),

    Locul şi modalitatea de depunere a ofertelor: Oferta se depune într-un singur exemplar, în original, semnat și ștampilat din partea ofertantului.

    La ofertă vor fi anexate documentele prevăzute în „documentație procedura de achiziție competitivă pentru atribuirea contractului de furnizare echipamente”, accesibilă la următoarea adresă: https://www.fonduri-ue.ro/anunțuri.

    Ofertele se depun / se transmit prin poştă, curierat sau personal la următoarea adresa: Județul Argeș, Municipiul Pitești, stradă Depozitelor, nr. 41-43, Corpul 1 ( Hala M0), până la termenul limita prevăzut de calendarul procedurii.

    Procedura aplicată: procedura competitivă conform Ordinul 1284/2016 privind aprobarea Procedurii competitive aplicabile solicitanților/ beneficiarilor privați pentru atribuirea contractelor de furnizare, servicii sau lucrări finanțate din fonduri europene.

    Criteriul de selecție este: prețul cel mai scăzut.

    Sursă de finanțarePROGRAMUL OPERAȚIONAL REGIONAL 2014-2020, Axa prioritară 2- Îmbunătățirea competitivității întreprinderilor mici și mijlocii, Prioritatea de investiții 2.2 – Sprijinirea creării și extinderea capacităților avansate de producție și dezvoltarea serviciilor.

    Modalitatea de solicitare a clarificărilor: Clarificările pot fi depuse personal, prin poștă sau curier la următoarea adresa: : județul Argeș, municipiul Pitești, stradă Depozitelor, nr. 41-43, Corpul 1 (Hala M0), în atenția: administrator – ADRIAN GHINESCU  – telefon contact: 0729.452.535, sau pot fi transmise prin e-mail la adresa gadrian70@gmail.com,  în termenul prevăzut în cadrul specificațiilor (calendarul procedurii)”.

    Data limită pentru depunerea ofertei: 15.12.2023, ora 12.00,

    Valabilitatea ofertei: 60 zile de la data emiterii.

    Procedură competitivă – Furnizare echipamente

     

    555×222 grota rece

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    NOR EXPRES 570×90