930×122 CAPRA 5

auchan

Produse contaminate, retrase din Auchan și Profi

Autoritatea Națională Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor anunță retragerea de pe rafturile magazinelor a două produse, contaminate cu salmonella și oxid de etilenă.

Citiți și: Un scandal incredibil la Auchan! Ce s-a auzit în tot magazinul a șocat pe toată lumea

Astfel, din magazinele Profi a fost retras un lot de pipote de pui congelate, de 500 de grame, ca urmare a evidențierii prezenței Salmonella enteritidis.

Citiți și: Pitești. Exclusiv: Plecare ȘOC din Auchan! Acum s-a aflat!

SFATURI PENTRU CONSUMATORI

Se recomandă persoanelor care au achiziționat produsul din lotul menționat mai sus să nu îl consume, ci să îl distrugă sau să îl aducă înapoi în oricare magazin PROFI.

Contravaloarea va fi restituită, fără a fi necesară prezentarea bonului fiscal.

COPANEX SRL își cere scuze pentru neplăcerile create! Daca aveţi întrebări, vă rugăm să contactaţi COPANEX SRL la office@copanex.ro.”, transmite compania producătoare.

Produsele din loturile cu probleme au fost puse la vânzare în mai multe magazine Profi din Argeș.

Și din magazinele Auchan au fost retrase două loturi de înghețată ca urmare a „prezența accidentală a oxidului de etilena, peste limitele permise de reglementările în vigoare, în compoziția ingredientelor din compozitia produselor.”

Persoanele care au achiziționat aceste produse au posibilitatea să le returneze la Serviciul Clienti din magazinul Auchan de unde le-au cumpărat și vor primi înapoi contravaloarea lor, prin prezentarea bonului fiscal, până la data de 02.01.2022.

Compania producătoare anunță că, celelalte loturi ale acestor produse pot fi consumate fără probleme, fiind retrase DOAR LOTURILE din lista de mai jos.

Aceste loturi au fost puse la comercializare în Auchan Pitesti Gavana și Auchan Bradu.

Foto principal: descriptiv

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3