Donaris 930 x 122

făină

Produse cu făină din greieri, pe rafturile Lidl!

Produse cu făină din greieri, pe rafturile Lidl!

Citiți și: Pitești. Incredibil la Lidl: I-a dat cu zacusca în cap! „Ajutor!” Video

Comisia Europeana a aprobat recent făina de greieri pentru compoziția alimentelor. Produsele cu această făină vor fi în curând disponibile în magazine precum Lidl, Aldi și alte lanțuri similare, anunță RomâniaTV.

Magazinele din UE aprovizionează acum produse făcute cu făină de greieri de casă, aprobată recent pentru compoziția alimentelor de către Comisia Europeană.

Citiți și: Alertă de ultimă oră în magazinele Lidl! „Nu consumați sub nicio formă produsul!”

Această făină versatilă poate fi încorporată într-o varietate de produse, inclusiv paste, pâine, fursecuri, pizza, cereale și batoane. Este important de reținut că, în conformitate cu reglementările UE, prezența făinii de insecte trebuie să fie clar etichetată pe toate produsele.

Numele științifice ale insectelor au prioritate pe etichetele produselor comestibile făcute cu făină de greieri, cum ar fi pâinea, biscuiții, pastele și amestecurile sau batoanele pentru copt. Deci, pe etichetă se va scrie „Acheta domesticus” pentru alimentele pe bază de făină de greieri.

Detalii, AICI.

Eco moto 555×222

Comentarii

5 comentarii

  • Liliana elena spune:

    Sa mănânce ei cu neamurile lor și cu cei din Comisia Europeană….Fata de cei care au inventat aceste porcarii noi suntem o tara care avem faina noastră numai ca exista persoane care vor sa distrugă și ce a mai rămas din ea

  • Bucea Eugenia spune:

    Magazinul Lidl este nemțesc, iar în Germania funcționează deja fabrică cu crescătorii de insecte! ACHETA DOMESTICUS,este denumirea sub care sant comercializate produsele cu făină de insecte, greieri spun ei deocamdată.Ne m-ai miră faptul că ne îmbolnăvim, dacă ei ne băgă cu forța microbi în populația lumii, cei amatori de Lidl!

  • Whitebird spune:

    Sa ma k@k pe comisia ue, nu avem nevoie de masoni jidani sa ne dicteze ce sa mancam, ati vazut ca vor sa scada consumul de carne la noi, tot ue,

  • Vasile spune:

    Celor care le place să cumpere dar să nu ne fenteze și să cumpărăm și noi.Sa fie un raion să scrie mare PRODUSE DIN VERMI GREIERI LACUSTE……

  • Bischin Liana spune:

    Sa fie rafturi separate cu etichete mari sa vadă și cei vârstnici , nu sa stai cu lupa pe etichete căci nu avem nici nervi nici timp de asa ceva, și apoi exista și alte magazine, nu ne am născut cu LIDL.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90