930×122 CAPRA 5

contrafăcute

Produse de „firmă”, fabricate pe vapor şi vândute în magazine din Piteşti

Poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice au acționat, în ultimele zile, pe raza municipiului Pitești, pentru prevenirea și combaterea infracționalității specifice în domeniul comercializării produselor contrafăcute.

Citiți și: Fake-urile au trimis-o în judecată. O piteșteancă, prinsă de polițiști comercializând haine contrafăcute

Astfel, au fost efectuate 8 controale inopinate la societăți comerciale cu obiect de activitate comercializarea articolelor vestimentare.

În urma verificărilor efectuate, au fost identificate și ridicate în jur de 15 articole vestimentare (bluze, tricouri, maiouri), susceptibile a fi contrafăcute, ce purtau însemnele, desenele și modelele referitoare la mărci înregistrate.

Citiți și: PITEȘTI: MARFĂ CONTRAFĂCUTĂ LA VÂNZARE. DOSARE PENALE

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de punerea în circulație a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice ori similare, prevăzută de Legea 84/1998, prejudiciul cauzat urmând a fi comunicat de titularii mărcilor înregistrate.

Totodată, au fost aplicate două sancțiuni contravenționale pentru încălcarea prevederilor OUG 28/1999 privind obligația operatorilor economici de a utiliza aparate de marcat electronice fiscale și confiscată suma nejustificată de 370 de lei.

(Foto: descriptiv)

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Un comentariu

  • Ana spune:

    De ce nu spuneti numele magazinului ?? Sa stim si noi sa nu mai cumparam…ce atata secretomanie????

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90