930×122 CAPRA 5

profesor condamnat

Profesor de sport, condamnat pentru corupere sexuală! A pipăit mai multe eleve

Marți, 14 februarie, un profesor de sport de la o școală gimnazială din Alba Iulia a fost găsit vinovat de coruperea sexuală a minorilor și a fost condamnat la 2 ani și trei luni de închisoare cu suspendare sub supraveghere.

Scandalul a izbucnit în anul 2018, când mai mulți părinți au depus plângere împotriva profesorului, acuzându-l că a avut un comportament nepotrivit față de elevele sale în timpul cursurilor.

Concret, mai multe adolescente l-au acuzat pe dascăl că le pipăie în timpul orelor şi că le pune întrebări obscene.

„Ne întreba dacă ne spălăm în zonele intime, de câte ori o facem”, mărturisea atunci, pentru Digi24, una dintre victimele sale.

În trecut, profesorul, în vârstă de 60 de ani, a fost cercetat în alte două dosare pentru ”purtare abuzivă”, după ce ar fi agresat fizic și verbal mai mulți elevi, notează sursa citată.

„În perioada ianuarie-martie 2018, în calitate de profesor de sport la o şcoală gimnazială din mun. Alba Iulia, în timpul orelor de educaţie fizică, inculpatul a efectuat acte de natură sexuală (îmbrăţisări şi mângâieri, inclusiv în zonele intime) împotriva mai multor eleve minore din două clase, care nu au împlinit vârsta de 13 ani.

În perioada ianuarie-martie 2018, în calitate de profesor de sport la o şcoală gimnazială din municipiul Alba Iulia, în timpul orelor de educaţie fizică inculpatul a utilizat expresii jignitoare de genul «idioţi, incapabili, handicapaţi, grăsani, proşti, mocofani, tâmpiţi, vacă, curvă, curcan gras bun de pus în cuptor» faţă de elevii din două clase”, se precizează în rechizitoriul Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, citat de ziare.com.

Foto descriptiv: BotosaniNews.ro

Eurial 555 x222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3