New Profesional Consult 930 x 122

eleva

PROFESOR DIN ARGEȘ, ACUZAT CĂ A PIPĂIT O ELEVĂ

Inspectoratul Şcolar Argeş a dispus astăzi efectuarea unei anchete la o unitate gimnazială de învăţământ din comuna Valea Danului, acolo unde un profesor de sport este acuzat că ar fi atins într-un mod nepotrivit o elevă.

Citiți și: Pitești. Incredibil la Lidl: I-a dat cu zacusca în cap! „Ajutor!” Video

Părinţii copilei, în vârstă de 12 ani, spun că incidentul s-ar fi petrecut la un curs de dans şi că profesorul, de 28 de ani, ar fi pipăit fata şi ar fi încercat să o sărute. Conform unor surse, dascălul admite că ar fi luat-o pe fată în braţe, dar numai pentru a vedea cât de grea este ca parteneră de dans.

„Am dispus efectuarea unei anchete. În funcţie de rezultatele acesteia, vom dispune şi măsurile care se impun.”, ne-a declarat în urmă cu puțin timp Dumitru Tudosoiu, inspectorul şcolar general al judeţului Argeş. (Foto: Arhivă)

Citiți și: Încep înscrierile la clasa pregătitoare! Până când puteți depune cererile

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90