New Profesional Consult 930 x 122

agresiune fizică

Profesor reținut după ce a bătut mai mulți elevi

Profesor reținut după ce a bătut mai mulți elevi

Citiți și: S-a semnat contractul! Vești bune pentru mii de elevi

Un cadru didactic din județul Covasna a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, fiind bănuit că ar fi agresat mai mulți elevi, informează Inspectoratul Județean de Poliție, conform Agerpres.

Profesorul în vârstă de 39 de ani este cercetat pentru purtare abuzivă.

Citiți și: Furt lângă Pitești: Elevi jefuiți de un infractor din Olt

La data de 7 octombrie a.c., polițiștii din cadrul Biroului Siguranța Școlară au fost sesizați despre faptul că la o unitate medicală s-a prezentat un minor care a relatat faptul că a fost agresat de către un cadru didactic.

Din cercetări polițiștii au stabilit că minorul ar fi fost agresat fizic în sala de clasă dintr-o unitate de învățământ în timpul orelor de curs de către cadrul didactic, un bărbat de 39 de ani”, potrivit sursei citate.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit că profesorul în cauză ar mai fi lovit alți 3 elevi din unitatea de învățământ respectivă.

Polițiștii au deschis dosar penal și efectuează în continuare cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de purtare abuzivă.

Totodată, bărbatul în cauză a fost reținut pentru 24 de ore”, precizează reprezentanții Poliției.

Foto: qbebe.ro

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3