930×122 POSADA 5

prognoza meteo

Prognoză meteo de ultimă oră!

Astăzi, 22 noiembrie, Administrația Națională de Meteorologie a emis o prognoză meteo pentru următoarele două săptămâni.

Citiți și: Vremea în următoarele săptămâni. Ce ne așteaptă în luna iulie

Astfel, potrivit ANM, în Muntenia, în ultima decadă a lunii noiembrie și în primele zile din decembrie vor fi alternațe de zile în care vremea va fi mai caldă față de normalul perioadei și zile în care valorile termice vor fi apropiate de mediile multianuale.

Prin urmare, după o primă zi a săptămânii cu maxime de 12…14 grade, se va răci semnificativ până la o medie a acestora de 6…8 grade.

Citiți și: Vremea în iunie: Va fi cald și va ploua

Va urma o încălzire în perioada 27 – 29 noiembrie când se va reveni la o medie a maximelor de 13…14 grade. Ulterior acestei perioade sunt estimate maxime mai scăzute, care la nivelul regiunii vor fi în general de 8…10 grade.

Evoluția va fi asemănătoare și pentru temperaturile minime, care în intervalele reci, vor scădea la o medie de 0…2 grade, iar în cele calde vor atinge 4…5 grade.

Va ploua temporar în ziua de marți (23 noiembrie), dar local și temporar și după 26 noiembrie. Probabilitate pentru cantități mai însemnate va fi mai ridicată în intervalul 27- 29 noiembrie și în zilele de 3 și 4 decembrie.

La Pitești, ultima săptămână din luna noiembrie aduce temperaturi maxime cuprinse între 7…14 grade și șanse mari de ploaie în weekend.

În prima săptămână a lunii decembrie, la Pitești, se vor înregistra temperaturi maxime de 7 grade și temperaturi minime de -2 grade, existând, de asemenea, șanse mari să apară și primii fulgi de nea.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

570 X 90 POSADA 3