930 x122 grota rece

prognoza meteo

Prognoză meteo de ultimă oră!

Astăzi, 22 noiembrie, Administrația Națională de Meteorologie a emis o prognoză meteo pentru următoarele două săptămâni.

Citiți și: Se întâmplă ceva fenomenal: Pentru prima dată după 72 de ani

Astfel, potrivit ANM, în Muntenia, în ultima decadă a lunii noiembrie și în primele zile din decembrie vor fi alternațe de zile în care vremea va fi mai caldă față de normalul perioadei și zile în care valorile termice vor fi apropiate de mediile multianuale.

Prin urmare, după o primă zi a săptămânii cu maxime de 12…14 grade, se va răci semnificativ până la o medie a acestora de 6…8 grade.

Citiți și: Vremea se schimbă drastic! Vin fenomene extreme

Va urma o încălzire în perioada 27 – 29 noiembrie când se va reveni la o medie a maximelor de 13…14 grade. Ulterior acestei perioade sunt estimate maxime mai scăzute, care la nivelul regiunii vor fi în general de 8…10 grade.

Evoluția va fi asemănătoare și pentru temperaturile minime, care în intervalele reci, vor scădea la o medie de 0…2 grade, iar în cele calde vor atinge 4…5 grade.

Va ploua temporar în ziua de marți (23 noiembrie), dar local și temporar și după 26 noiembrie. Probabilitate pentru cantități mai însemnate va fi mai ridicată în intervalul 27- 29 noiembrie și în zilele de 3 și 4 decembrie.

La Pitești, ultima săptămână din luna noiembrie aduce temperaturi maxime cuprinse între 7…14 grade și șanse mari de ploaie în weekend.

În prima săptămână a lunii decembrie, la Pitești, se vor înregistra temperaturi maxime de 7 grade și temperaturi minime de -2 grade, existând, de asemenea, șanse mari să apară și primii fulgi de nea.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90