New Profesional Consult 930 x 122

prognoza meteo

Prognoză meteo de ultimă oră!

După un martie cu destul de multă zăpadă, specialiștii vin cu vești bune.

Citiți și: În sfârșit! Vestea mult așteptată a venit de la meteorologi!

Conform meteorologilor, vremea va începe treptat să se încălzească, astfel că temperaturile pe care le vom avea în primele zile din luna aprilie vor fi mai ridicate decât cele normale perioadei.

În ceea ce privește precipitațiile, acestea vor fi deficitare pe parcursul următoarelor patru săptămâni.

Citiți și: ANM a schimbat total prognoza! Fenomenele extreme lovesc fără milă

Conform Administrației Naționale de Meteorologie, în săptămâna 07-14 martie, valorile termice vor fi cu mult mai coborâte decât cele specifice pentru această săptămână, în toate regiunile, dar mai ales la munte.

În Muntenia valorile termice vor fi în scădere, maximele, de la o medie de 4 grade, în prima zi, până la 0 grade în jurul datei de 11 martie, iar minimele de la o medie de -2 grade la început, până la -9 grade spre sfârșitul primei săptămâni.

În intervalul următor se va încălzi, astfel încât în ultimele zile media maximelor va fi de 11…12 grade, iar a minimelor de 0…1 grad. Trecător vor fi posibile precipitații aproape în fiecare zi, dar mai ales în intervalul 7-10 martie.

Până pe data de 21 martie, temperatura medie a aerului va avea valori mai coborâte decât cele normale pentru acest interval, pe tot teritoriul României.

Începând însă cu săptămâna 21– 28 martie, temperaturile medii se vor situa în jurul celor normale pentru această perioadă, în toate regiunile.

În săptămâna 28 martie– 04 aprilie, mediile valorilor termice se vor situa peste cele specifice acestei săptămâni, în cea mai mare parte a țării, iar cantitățile de precipitații vor fi deficitare, precizează reprezentanții Administrației Naționale de Meteorologie.

Foto descriptiv

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90