930×122 CAPRA 5

prognoza meteo

Prognoză meteo de ultimă oră! Ce ne așteaptă în aprilie

Meteorologii au vești noi în ceea ce privește vremea din următoarea perioadă.

Citiți și: În sfârșit! Vestea mult așteptată a venit de la meteorologi!

Potrivit acestora, la jumătatea lunii aprilie se va încălzi în toate regiunile țării însă până atunci, temperaturile vor fi apropiate de cele normale pentru prima parte a primăverii.

Astăzi, Administrația Națională de Meteorologie a făcut publică prognoza meteo pentru următoarele două săptămâni, 28 martie – 10 aprilie 2022.

Citiți și: ANM a schimbat total prognoza! Fenomenele extreme lovesc fără milă

Astfel, începutul lunii aprilie aduce zile cu temperaturi mai reci decât cele normale perioadei, însă începând cu data de 4 aprilie, vremea va începe să se încălzească.

Temperaturile maxime se vor situa în jurul valorii de 20 de grade.

În Muntenia, în perioada 29 martie – 1 aprilie vremea va deveni mult mai caldă decât în mod normal, cu o medie a maximelor de 21…23 de grade și minime în creștere semnificativă de la 2 grade la începutul intervalului până la 10 grade.

Răcirea va fi accentuată în zilele de 3 și 4 aprilie, când media temperaturilor maxime va fi de 9…11 grade, iar a minimelor se va situa în jurul valorii de 0 grade. Valorile termice vor reveni în limite normale după 6 aprilie, respectiv o medie a maximelor de 16…19 grade și minime de 2…6 grade.

După 31 martie, temporar vor fi ploi, însă probabilitatea de apariție a acestora va fi mai ridicată în perioada 1- 3 aprilie, când izolat vor fi posibile și cantități de apă însemnate.

La Pitești, începutul lunii aprilie vine cu temperaturi maxime cuprinse între 11 și 21 de grade și cu precipitații. Cea mai friguroasă zi va fi luni, 4 aprilie, când mercurul din termometre nu va urca mai mult de 11 grade.

Temperaturile minime se situează între 1 și 9 grade Celsius.

Foto descriptiv

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90