EcoMoto 930×122

prognoza meteo

Prognoză meteo de ultimă oră! Vine gerul!

Astăzi, Administraţia Naţională de Meteorologie a emis prognoza meteo pentru următoarele două săptămâni, intervalul 10 – 23 ianuarie 2022.

Citiți și: În sfârșit! Vestea mult așteptată a venit de la meteorologi!

Astfel, conform meteorologilor, începând de marți – 11 ianuarie, temperaturile de primăvară vor fi date uitării, vremea începând să se răcească intens în toată țara.

În Muntenia, vremea va intra într-un proces de răcire ce se va generaliza în toată regiunea în zilele de 11, 12 și 13 ianuarie, când media temperaturilor maxime va fi de 0…2 grade, iar cele mai scăzute minime se vor înregistra în noaptea de miercuri spre joi (12/13 ianuarie), la valori, local sub -10…-8 grade îndeosebi în zona subcarpatică.

Citiți și: ANM a schimbat total prognoza! Fenomenele extreme lovesc fără milă

Pentru perioada 14 – 23 ianuarie sunt estimate temperaturi maxime, în medie de 5…7 grade și minime de -4…-2 grade, valori mai scăzute fiind posibile după 22 ianuarie.

Pe parcursul celor două săptămâni, precipitațiile vor fi în general slabe cantitativ, iar probabilitatea de apariție a acestora va fi mai mare pe 10 și 11 ianuarie și spre sfârșitul intervalului.

În Pitești, cea mai scăzută temperatură se va înregistra miercuri, 12 ianuarie, -8 grade Celsius.

În următoarea perioadă, temperaturile maxime vor fi de 5..7 grade și minimele de -8…-2 grade.

Foto descriptiv

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90