Donaris 930 x 122

prognoza meteo

Prognoză meteo neașteptată la începutul primăverii!

Astăzi, 21 februarie, Administrația Națională de Meteorologie a emis prognoza meteo pentru următoarele două săptămâni, intervalul 21 februarie – 6 martie 2022.

Citiți și: ANM a schimbat total prognoza! Fenomenele extreme lovesc fără milă

Conform meteorologilor, vremea va fi schimbătoare. Zilele cu temperaturi ridicate vor alterna cu zile cu temperaturi mai scăzute și cu precipitații.

În Muntenia, media maximelor termice va fi în scădere treptată, de la 13 până la 8 grade în 24 februarie, apoi va crește ușor la 10 grade în 26 februarie și va coborî accentuat la 6 grade în 28 februarie, dar intervalul de prognoză se va încheia cu un proces de încălzire, spre medii de 14 grade.

Citiți și: Vremea se schimbă! Meteorologii au anunțat: Se întâmplă de azi!

Valorile nocturne se estimează a avea două etape cu valori negative, medii regionale de -3 grade în 25, 26 februarie și din nou în 1,2,3 martie, iar în restul timpului vor varia ușor între -2 și 2 grade.

Probabilitatea mai mare de precipitații va fi în 22, 23 și 27 februarie.

Ultima săptămână a lunii februarie aduce la Pitești temperaturi cuprinse între 8 și 15 grade, iar în weekend există șanse mari de precipitații.

1 Martie vine la Pitești cu temperaturi de 10 grade Celsius, iar pe parcursul întregii săptămâni, valorile termice vor ajunge chiar la 16 grade.

Foto descriptiv

SMART KIDS 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90