930×122 CAPRA 5

vremea in pitesti

Prognoză meteo – surpriză. Punem bluzele lungi şi hanoracul înapoi în şifonier

Prognoză meteo – surpriză.Jumătatea lunii septembrie vine cu temperaturi mai ridicate decât în mod normal, anunţă meteorologii.

Citiți și: Argeș: Vreme posomorâtă astăzi și mâine

„Între 10 şi 14 septembrie, vremea va deveni mai caldă decât normal în cursul după-amiezilor când, mediat regional, se vor înregistra 26…27 de grade, în timp ce minimele nocturne vor fi cele obişnuite ale perioadei, respectiv 11…14 grade. Ulterior estimările prognostice indică probabilitatea pentru o vreme mai răcoroasă, de altfel obişnuită după mijlocul lunii septembrie”, precizează ANM.

Pentru regiunea Muntenia, vremea va fi în încălzire, iar temperaturile vor fi apropiate şi local chiar uşor mai ridicate decât cele caracteristice perioadei, cu valori diurne de 24… 27 de grade şi nocturne de 10 …15 grade. Spre sfârşitul celor două săptămâni de prognoză este estimată o scădere treptată a temperaturilor.

Citiți și: Apogeul căldurii, azi, în Piteşti. Ce se întâmplă în zilele următoare

La Piteşti, se vor înregistra maxime de 28 de grade Celsius, iar minimele nocturne vor creşte de la 9… 10 grade (cât indică termometrele în prezent), până la 12… 13 grade.

(Foto: descriptiv)

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3