Donaris 930 x 122

corpuri de iluminat

Proiect de aproximativ 200.000 € finalizat de Primăria Pitești

Proiect cu finanțare nerambursabilă, finalizat!

Citiți și: E gata! Proiect vital, de aproape 1 milion de €, în Pitești

În data de 06.06.2022, a avut loc recepția la terminarea lucrărilor pentru obiectivul de investiții „Modernizarea unei secțiuni a sistemului de iluminat public existent la nivelul Municipiului Pitești”.

Lucrările au fost executate de societatea FLASH LIGHTING SERVICES S.R.L și au constat în înlocuirea unui număr de 256 de corpuri de iluminat existente cu corpuri de iluminat tip LED și implementarea unui sistem de telegestiune.

Străzile pe care s-au înlocuit corpurile de iluminat sunt următoarele: Calea Craiovei, Exercițiu, Războieni, Pătrașcu Vodă, Eroilor, Frații Golești.

Proiectul este finanțat în cadrul Programului privind sprijinirea eficienței energetice și a gestionării inteligente a energiei în infrastructura de iluminat public, beneficiind de o finanțare nerambursabilă de 999.930.70 lei, adică 199.986,14 € (la un curs de 1 euro = 5 lei).

„Modernizarea sistemului de iluminat public va determina o reducere a consumului anual de energie electrică de 74,55 % , reducerea poluării luminoase și a poluării cu emisii CO2, creșterea gradului de securitate a cetățenilor din cadrul comunității și, de asemenea, creșterea gradului de siguranță a circulației rutiere și pietonale”, transmite municipalitatea.

 

555 X 222 CAPRA

Comentarii

3 comentarii

  • Meh spune:

    Dar pe Fratii Golesti nu au terminat. Cum a avut loc receptia daca in zona RDS – McDonald’s s-au pus doar vreo 5 corpuri de iluminat, si doar pe o parte?

  • Alex spune:

    Pe strada Depozitelor la întrarea în noul Lidl se pregătește o intersecție semaforizata.
    S.a gândit cineva cum se va circula în zona în perioadele când este pusa bariera și se fac cozi de sute de metri?
    Sau la orele cu trafic ridicat, dacă e rosu la semafor unii vor rămâne blocați în coloana pe calea ferată

  • Bogdan spune:

    Poate reface si carosabilul in zona. Nu ar strica o astfaltare noua pe toata strada depozitelor. Zici ca a dat putin o bomba.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90