EcoMoto 930×122

regenerare

Proiect de regenerare urbană la Topoloveni

Proiect de regenerare urbană la Topoloveni

Citiți și: Accident cu victimă în Argeș! Impact violent

Primăria orașului Topoloveni a lansat o procedură de achiziție publică pentru elaborarea unui studiu și documentație de autorizare a lucrărilor pentru proiectul de dezvoltare locală integrată prin măsuri de regenerare urbană.

Prin aceste lucrări se urmărește stimularea petrecerii a cât mai mult timp în aer liber și promovarea mișcării pentru toate categoriile de vârstă.

Citiți și: Argeș: Act de teribilism! Un bărbat trăiește clipe de groază

Proiectul presupune amenajarea unui parc care să includă atât zone de odihnă și relaxare, cât și zone distincte pentru copii dotate cu echipamente pentru joacă, zone pentru picnic. Vor fi create alei de promenadă, iar de-a lungul lor se vor amenaja locuri de odihnă cu bănci și foișoare, zonă de picnic, cu mese și bănci pentru odihnă, amplasarea de grupuri sanitare ecologice.

Legătura dintre terenul propus spre reconversie funcțională și zona de blocuri se va face prin construirea unui podeț din lemn peste canalul care se află în dintre părțile terenului.

Valoarea totală estimată a proiectului este de 145.000 de lei, fără TVA.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90