930×122 CAPRA 5

autostrada

AUTOSTRADA PITEȘTI – SIBIU, LA PĂMÂNT

Dorin Mărăşoiu, vicepreşedinte al Consiliului Judeţean, anunță că au început prospecţiunile geologice (pentru verificarea structurii pământului, a terenurilor) în Curtea de Argeş, Şuici şi Bascov, pe traseul viitoarei autostrăzi Piteşti – Sibiu. Este vorba de localităţi comune celor două trasee (1 şi 7) aflate în analiză la Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România (CNADNR), trasee dintre care va fi aleasă varianta finală.

Citiți și: Exclusiv: Zara și-a făcut bagajele! Centrul Piteștiului rămâne mai pustiu

Potrivit sursei citate, în comunele Tigveni şi Băiculeşti prospecţiunile vor începe după ce va fi aleasă cea mai bună variantă.

„Am discutat cu reprezentanții CNADNR şi mi-au spus că prospecţiunile din cadrul studiului de fezabilitate se vor termina pe 30 iunie 2016. Urmează şi întâlniri cu consultanţii, pentru a se stabili varianta finală de traseu. Lucrurile par să se mişte acum mai bine, ceea ce ne bucură.”, declară Dorin Mărăşoiu, desemnat de Consiliul Judeţean Argeș să monitorizeze acest proiect.

Citiți și: Se construiește un nou lot din această autostradă

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3