SPALATORIE MURAY  930×122

Arges

PROSTITUŢIE LA SALOANE DE MASAJ!

Prostituţie la saloane de masaj. Poliţiştii din cadrul Biroului Investigaţii Criminale Piteşti au finalizat cercetările într-un dosarul penal întocmit sub aspectul săvârşirii infracţiunii de proxenetism.

Citiți și: S-a terminat! Decizii majore privind deținerea și vânzarea de droguri!

Din cercetări, poliţiştii au stabilit că, în perioada 2014-2016, un patru persoane din Piteşti, Câmpulung şi Ungheni ar fi înlesnit practicarea prostituţiei de către angajatele a două saloane de masaj de pe raza municipiului Piteşti şi a comunei Bradu.

Reamintim că, pentru probarea activităţii infracţionale, la data de 16 martie poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Piteşti au efectuat 6 percheziţii domiciliare la sediile societăţii comerciale şi la locuinţele unor persoane fizice.

Citiți și: Argeș – Evaluare Națională: 155 de absenți de la proba la Matematică

În urma percheziţiilor a fost instituit sechestru asigurator asupra sumei de 135.000 de lei, a unui autoturism în valoare de aproximativ 12.000 de euro şi a unor bijuterii şi bunuri în valoare de 5.000 de lei.

Dosarul a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti cu propunere de trimitere în judecată a celor în cauză.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

570 X 90 CAPRA 3