New Profesional Consult 930 x 122

Arges

PROSTITUŢIE LA SALOANE DE MASAJ!

Prostituţie la saloane de masaj. Poliţiştii din cadrul Biroului Investigaţii Criminale Piteşti au finalizat cercetările într-un dosarul penal întocmit sub aspectul săvârşirii infracţiunii de proxenetism.

Citiți și: A nins în Argeș!

Din cercetări, poliţiştii au stabilit că, în perioada 2014-2016, un patru persoane din Piteşti, Câmpulung şi Ungheni ar fi înlesnit practicarea prostituţiei de către angajatele a două saloane de masaj de pe raza municipiului Piteşti şi a comunei Bradu.

Reamintim că, pentru probarea activităţii infracţionale, la data de 16 martie poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Piteşti au efectuat 6 percheziţii domiciliare la sediile societăţii comerciale şi la locuinţele unor persoane fizice.

Citiți și: Doliu de ultim moment la Consiliul Județean Argeș!

În urma percheziţiilor a fost instituit sechestru asigurator asupra sumei de 135.000 de lei, a unui autoturism în valoare de aproximativ 12.000 de euro şi a unor bijuterii şi bunuri în valoare de 5.000 de lei.

Dosarul a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti cu propunere de trimitere în judecată a celor în cauză.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3