930×122 CAPRA 5

apa

PROTEJAŢI-VĂ APOMETRELE DE ÎNGHEŢ!

SC Apă Canal 2000 SA Piteşti le atrage atenţia clienţilor săi asupra necesităţii „asigurării protecţiei şi integrităţii fizice a căminului de apometru, a contorului sau a aparatului de măsură de apă şi a vanelor care echipează branşamentul împotriva îngheţului.”

Citiți și: Pitești. Veste excepțională! Toată lumea se va bucura

Avertizarea este formulată în contextul în care pentru aceste zile meteorologii au anunţat temperaturi exterioare scăzute și chiar ger.

„Obligaţia protejării de îngheţ a echipamentelor este prevăzută la articolul 11.13 din Contractul de furnizare/prestare servicii de alimentare cu apă şi la articolul 102, alin. 2, din Regulamentul consolidat şi armonizat al serviciului public de alimentare cu apă şi de canalizare, aprobat prin Hotărârea Asociaţiei de Dezvoltare Intercomunitară nr. 26/02.08.2011.”, precizează SC Apă Canal 2000 SA Pitești.

Citiți și: Intervenție surprinzătoare la grădiniță, în Pitești

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3