New Profesional Consult 930 x 122

colectiv

PROTEST ÎN PIAȚA „MILEA” ȘI LA PRIMĂRIE: „HOȚII! HOȚII!” (GALERIE FOTO)

Sute și sute de persoane, în marea lor majoritate tineri, au participat în această seară în Piaţa „Vasile Milea” din Piteşti la un miting de solidaritate cu manifestanţii din Bucureşti care au provocat demisia premierului, a Guvernului Ponta şi a primarului Cristian Popescu Piedone, manifestanți care continuă protestele.

Citiți și: Zi de sărbătoare marcată de accidente multiple. Încă unul, acum, în Argeș

Câteva zeci de persoane s-au adunat mai întâi la stadionul „Nicolae Dobrin”, în timp ce alții au plecat spre Bucureşti, pentru a li se alătura manifestanţilor din Capitală. Restul au ajuns în Piaţa „Milea”, acolo unde pe parcurs au sosit și alți piteșteni.

Printre altele, demonstranții, care s-au mobilizat pe Facebook pentru protest, au scandat „Demisia! Demisia!”, „Păcat, păcat, de sângele vărsat!” și „România, România!”. „Corupția ucide!” a fost un alt mesaj al protestatarilor. A fost intonat și o mică parte din imnul național, „Deșteaptă-te, române!”.

Citiți și: Situație neplăcută în Pitești. Acești oameni trebuie să știe

Un copil, care a venit împreună cu părinţii săi, a purtat un carton cu mesajul „Monarhia salvează România”. Un manifestant a venit cu un steag al României, iar alții, cu vuvuzele. Au fost aprinse și candele în memoria victimelor carnagiului din clubul Colectiv.

De asemenea, demonstranții, după un marș prin Centru, pe Strada Mare, au ajuns și în fața Primăriei, acolo unde au scandat „Hoții! Hoții!” și „Nu vrem catedrale, vrem spitale!”.

Fotografiile au fost făcute la începutul protestului.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90