New Profesional Consult 930 x 122

politia

PROXENEȚI REȚINUȚI

Proxeneți reținuți. Polițiștii Biroului Investigații Criminale Pitești au continuat cercetările într-un dosar penal de proxenetism, inducerea în eroare a organelor judiciare și conducerea unui vehicul fără permis.

Citiți și: Exclusiv. Șoferul mort într-un BMW de lux pe A1 lucra la LIDL. Cine era acesta

În urma anchetei, polițiștii au stabilit că, în perioada februarie-august 2018, Ion G. și Florin G., de 21 și, respectiv, 24 de ani, ambii din comuna argeșeană Moșoaia, ”ar fi înlesnit și ar fi obținut foloase materiale de pe urma practicării prostituției de către două femei”, ne informează Biroul de Presă al Poliției Județene.

Cei doi ar fi închiriat camere de hotel în Pitești, camere în care femeile s-ar fi întâlnit cu bărbați pentru a întreține relații sexuale contra cost.

Citiți și: Rar vezi așa ceva pe Autostradă! Șoferii nu au mai avut ce face

Pe de altă parte, polițiști au mai stabilit că în luna iunie a acestui an unul dintre cei doi, Florin G., ar fi condus o mașină fără să aibă permis, iar ”la apariția unui echipaj de poliție, a abandonat autoturismul și ulterior a sesizat organele de poliție cu privire la faptul că autoturismul ar fi fost sustras.”, precizează sursa citată.

Potrivit Biroului de Presă al Poliției argeșene, cei doi au fost reținuți pe bază de ordonanță pentru 24 de ore și vor fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești pentru luarea împotriva lor a unei măsuri preventive. (Foto: descriptiv)

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90