EcoMoto 930×122

arest

PROXENEŢI TRIMIŞI DUPĂ GRATII

Proxeneţi trimişi după gratii.

Citiți și: A nins în Argeș!

Poliţiştii Biroului Investigaţii Criminale Câmpulung au continuat cercetările într-un dosar penal şi au reţinut pentru 24 de ore doi bărbaţi de 25 de ani, ambii din municipiul Câmpulung, bănuiţi de săvârşirea infracţiunii de proxenetism.

Aceştia au fost încarceraţi în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Argeş, urmând să fie prezentaţi Judecătoriei Câmpulung cu propunere de arestare preventivă.

Citiți și: Doliu de ultim moment la Consiliul Județean Argeș!

Reamintim că la data de 5 octombrie a.c., poliţiştii Biroului Investigaţii Criminale Câmpulung, împreună cu luptători din cadrul Serviciului Acţiuni Speciale Argeş, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung, au efectuat 43 de percheziţii domiciliare pe raza municipiului Câmpulung şi a comunelor Bughea de Sus, Lereşti şi Poienarii de Muscel, la locuinţele unor persoane bănuite de săvârşirea infracţiunii de proxenetism.

În urma percheziţiilor, la data de 6 octombrie a.c., 23 de persoane au fost arestate preventiv.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90