New Profesional Consult 930 x 122

Pitesti

PUBLITRANS PLĂTEŞTE SCUMP PENTRU CURTE

După cum v-am informat de curând, există decizii ale instanţelor de judecată privind punerea în posesie cu anumite suprafeţe de teren care afectează activitatea unor instituţii publice şi societăţi comerciale.

Citiți și: Pitești. Accident grav, cu 2 mașini! Un copil a fost rănit

V-am prezentat cazul stadionului „Aripi” de la Şcoala „Mihai Eminescu” din Piteşti, iar astăzi este rândul curţii SC Publitrans 2000 SA.

Instanţa a decis că mai multe persoane care au făcut revendicări trebuie să primească 15.952 de mp de teren exact în curtea societății, acolo unde sunt garate autobuzele pentru transportul public de călători din Pitești. Suprafaţa respectivă de teren ajunge şi în vecinătate, aici fiind înfiinţată o cunoscută piaţă de legume şi fructe.

Citiți și: Traseu nou Publitrans special pentru Argeș Mall

Pentru a nu se trezi că nu mai are unde să ţină autobuzele, Publitrans este nevoită să plătească o chirie de mii de euro pentru curte. Inclusiv zona în caree este staţia de carburanţi a societăţii a fost retrocedată.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90