NOR CURIER 930X122

accident

    Puștanii la volan: La 19 ani a provocat un accident în lanț!

    Update, ora 14:13, IPJ Argeș transmite:

    „Din verificările preliminare, efectuate de polițiștii Biroului Rutier Câmpulung, s-a stabilit că, în împrejurări care vor fi stabilite din cercetări, un tânăr de 19 ani, din Câmpulung, care conducea un autoturism dinspre sat Valea Bradului, comuna Mihăești, spre DN 73, la pătrunderea pe drumul național, nu ar fi acordat prioritate unui autoturism condus de un bărbat de 55 de ani, din Câmpulung, care se deplasa pe DN 73 dinspre Câmpulung spre Pitești.

    Citiți și: Accident mortal! O femeie nu a avut nicio șansă

    În urma impactului, al doilea autoturism a fost proiectat pe sensul opus de deplasare, unde a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un tânăr de 18 ani, din Mărăcineni (ce se deplasa dinspre Pitești spre Câmpulung), precum și într-un alt autoturism din spatele acestuia, condus se o tânără de 18 ani, din Stâlpeni.

    În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea unei femei de 53 de ani, din Câmpulung, pasageră dreapta față în al doilea autoturism, persoana în cauză fiind transportată la spital pentru investigații medicale.

    Citiți și: Argeș: Scuter făcut praf într-un accident cu un autoturism! Persoană rănită

    Toți conducătorii auto implicați au fost testați cu aparatul etilotest, rezultând că nu au consumat alcool.

    În cauză a fost întocmit dosar penal conform art.196 din Codul Penal, iar verificările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul a avut loc.”

    Update, ora 13:20, ISU Argeș transmite: „În incident au fost implicate 4 autoturisme. Paramedicii SMURD au preluat o femeie în vârstă de 53 de ani, care acuza dureri la membrul superior drept, gât și torace. Pompierii asigură măsurile specifice de prevenire și stingere a incendiilor.”

    Update, IPJ Argeș transmite: „Patru autoturisme sunt implicate. Din primele date, o singură persoană ar avea leziuni, posibil ușoare. Polițiștii Biroului Rutier Câmpulung sunt la fața locului pentru cercetări. Traficul se desfășoară alternativ, fiind dirijat de polițiști.”

    Știrea inițială, ora 12:46 – Argeș: Accident violent! Patru mașini sunt implicate!

    În urmă cu puțin timp, un accident rutier s-a produs pe DN7, în localitatea argeșeană Mihăești.

    Potrivit primelor informații, mai multe mașini sunt implicate.

    La fața locului intervin două echipaje de pompieri de la Detașamentul Câmpulung.

    „Nu sunt persoane încarcerate, posibil o victimă care necesită primul ajutor calificat”, transmite ISU Argeș.

    Sursă foto: Info Trafic Pitesti

    [555x222px]Joia-_pentru-copii_epitesti

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    NOR EXPRES 570×90