EcoMoto 930×122

accident mortal

Puști de 18 ani, omorât de un șofer băut și drogat!

Puști de 18 ani, omorât de un șofer băut și drogat!

Citiți și: Argeș. Tânăr de 22 de ani, mort în accident: ,,Nu ai avut răbdare”

Un adolescent de 18 ani a fost omorât de un șofer băut și drogat. După ce l-a spulberat cu mașina, conducătorul auto a fugit de la locul accidentului, notează Antena 3 CNN.

Tragedia s-a petrecut duminică noaptea, pe DJ 101F, în satul Ciupelniţa, comuna Dumbrava, judeţul Prahova.

Citiți și: De la tuns la tragedie. Drumul fatal al unor verișori în Argeș

Un adolescent de 18 ani, care mergea pe marginea drumului, ar fi fost lovit în plin de către un autoturism condus de un tânăr de 24 de ani, care s-a urcat băut și drogat la volan.

Pietonul a fost transportat de urgență la spital. Din păcate, în ciuda eforturilor medicilor de a-l salva, puștiul de 18 ani a murit în cursul dimineții.

Potrivit sursei citate, șoferul care a produs accidentul și a fugit de la fața locului a fost prins de polițiști în această dimineață.

Când a fost testat cu alcooltestul, aparatul a indicat valoarea de 0.88 mg/l alcool pur în aerul expirat. De asemenea, acesta a fost testat și cu aparatul DrugTest care a indicat un rezultat pozitiv la o substanță psihoactivă.

Tânărul a fost reținut pentru 24 de ore.

Polițiștii au deschis și un dosar penal pentru infracțiunile de ucidere din culpă, conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice și a substanțelor psihoactive și părăsirea locului accidentului fără încuviințarea poliției.

Foto descriptiv: Ziarul INCOMOD

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90