EcoMoto 930×122

accident

Puști reținut de Poliție după ce s-a filmat și a făcut accident! Video

Puști reținut de Poliție după ce s-a filmat și a făcut accident! Video

Citiți și: Informații esențiale pentru toți șoferii!

Inspectoratul de Poliție Argeș anunță că tânărul teribilist, despre care ePitești a scris în exclusivitate, a fost reținut pentru 24 de ore.

Iar mâine, 13 martie, tânărul va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Topoloveni, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Citiți și: Argeș: Șofer de 72 de ani, beat criță la volan, s-a izbit violent de gard

Vă amintim că imagini revoltătoare au intrat în posesia publicației noastre.

Un tânăr șofer, cu un comportament cel puțin bizar, s-a filmat în timp ce conducea haotic pe un drum din Argeș.

Imaginile le puteți revedea mai jos:

 

Oamenii legii au stabilit că „evenimentul rutier ar fi avut loc în noaptea de 03 spre 04 martie a.c., în jurul orei 04:00, pe DJ 702 de pe raza comunei Bogați.

Iar cu privire la tânărul în cauză a rezultat că nu figurează ca deținător de permis de conducere, precum și că acesta a suferit leziuni ca urmare a evenimentului rutier.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere fără drept și vătămare corporală din culpă, conform art. 196 și 335 din Codul Penal, în care cercetările se desfășoară sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Topoloveni.

Cercetările sunt continuate, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care faptele au fost săvârșite și luarea măsurilor legale care se impun.

Eco moto 555×222

Comentarii

2 comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3