930×122 CAPRA 5

putin

    Putin amenință cu arma nucleară: „O vom folosi dacă este necesar”

    Amenințările nu încetează!

    Citiți și: Putin a decretat legea marțială

    Vineri, 17 iunie, preşedintele Vladimir Putin a declarat că Rusia va recurge la folosirea armelor nucleare doar „dacă este necesar” pentru a-şi apăra suveranitatea.

    „Nu suntem o ameninţare, dar toţi trebuie să ştie ce avem noi şi ce vom folosi dacă este necesar pentru apărarea suveranităţii noastre”, a afirmat Vladimir Putin la Forumul economic de la Sankt Petersburg, potrivit EFE, preluată de Agerpres.

    Referitor la declaraţiile unor oficiali occidentali, conform cărora Rusia ameninţă omenirea cu armele sale nucleare, Putin le-a catalogat drept „iresponsabile” .

    „Am auzit acest tip de retorică. Noi să rămânem tăcuţi? Răspundem aşa cum trebuie. Dar imediat ce răspundem ei se prevalează de asta şi spun: Rusia este o ameninţare”, a remarcat preşedintele rus.

    În discuție a fost adusă și posibilitatea unei confruntări militare directe a Rusiei cu Occidentul ca urmare a războiului pornit de Moscova în Ucraina, iar Putin a răspuns că ţările occidentale au declarat de fapt în trecut „război pe scară extinsă” unor ţări precum Irak, Libia, Afganistan sau Iugoslavia.

    Foto descriptiv: romani-buni.info

     

    [555x222px]KV_WinterSale_epitesti

    Comentarii

    2 comentarii

    • rtwt spune:

      sunt destui cretini cu 4 clase care il apreciaza aici in” arghes”

    • florinalexx spune:

      sa-i spuna cineva lu’ nenea asta ca nu numai el o va folosi daca e cazu’… toti aia care o au, o vor folosi „daca e cazul”. asa ca… iar teoria mai spune ca pentru o distrugere totala, numarul acestor imbecilitati de arme este extrem de mic in raport cu cantitatea existenta acu’ pe „piata”… asa ca tov putin, ai multe, dar degeaba. nu ai unde sa le folosesti pe toate…

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    New Profesional Consult 570×90