Donaris 930 x 122

bătaie în stradă

Răzbunare cruntă! Tânăr de 21 de ani, bătut măr și umilit pe o stradă din Pitești

Zilele trecute, un tânăr de 21 de ani, din Pitești, a fost bătut și umilit în plină stradă, pe Bulevardul Republicii, sub privirile mai multor persoane.

Citiți și: Bătaie cu pumni și picioare filmată! Implicați tineri cu mașină de Argeș

Agresorul ar fi avut un conflict mai vechi cu victima sa.

În ziua de 14 iulie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Pitești s-au autosesizat, în urma imaginilor apărute în spațiul public cu privire la această starea conflictuală.

Polițiștii din cadrul Biroului Investigații Criminale Pitești au continuat cercetările într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de tulburarea ordinii și liniștii publice și au reținut un bărbat de 36 de ani, din Bradu.

Din cercetări s-a stabilit că, în noaptea de 13 spre 14 iulie a.c., în timp ce se afla pe b-dul Republicii din Pitești, bărbatul ar fi agresat fizic un tânăr de 21 de ani, din Pitești, cu care ar fi avut un conflict anterior.

După administrarea probatoriului, în ziua de 15 iulie a.c., bărbatul a fost reținut pe bază de ordonanță pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de astăzi, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.”, transmite IPJ Argeș.

Sursă foto: Antena3.ro

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90