Donaris 930 x 122

bogdan aristănțoiu

RAZIE! POLIȚIA LOCALĂ DĂ IAMA ÎN TAXIMETRIȘTI

Razie! Poliția Locală dă iama în taximetriști. Nu mai departe de azi dimineață, publicația noastră a semnalat că taximetriști autorizați staționează ilegal, în așteptarea clienților, în zona Hotelului Argeș din centrul Piteștiului (amănunte și imagini, AICI). În urma articolului nostru, agenți ai Poliției Locale au dat amenzi.

Citiți și: Intervenție surprinzătoare la grădiniță, în Pitești

”Colegii mei au aplicat 5 sancțiuni contravenționale, cuprinse între 500 și 1.000 de lei. Și ieri trei taximetriști care staționau ilegal în fața Hotelului Argeș au fost amendați. În zona respectivă se aplică periodic sancțiuni pentru staționare ilegală.

Poliția Locală poate doar să îi amendeze. Este o lipsă de bun simț din partea lor, din moment ce au stația de taxi peste stradă.”, precizează pentru ePitești purtătorul de cuvânt al Poliției Locale, Bogdan Aristănțoiu (foto).

Citiți și: Pitești. Accident ciudat: Un senior de 70 de ani, rupt de beat a intrat direct într-un TAXI

Aristănțoiu avertivează că în perioada următoare polițiștii locali vor intensifica acțiunile de control în ceea ce îi privește pe taximetriști.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90