930×122 CAPRA 5

profesional new consult

REDUCERI GIGANT PENTRU CURSURILE ONLINE DOAR LA PROFESIONAL NEW CONSULT

Profesional New Consult anunță demararea inscrierilor pentru CURSURILE ONLINE, cursuri acreditate care puteti obtine o diploma recunsocuta national si international

Citiți și: Curs de coafor/hairstylist în Pitești! Sunt ultimele locuri disponibile

În contextul situației fără precedent pe care o traversăm și pentru a permite tuturor absolvirea cursurilor începute, precum și deprinderea unor noi competențe în condiții de maximă siguranță, vă oferim posibilitatea de a urma ONLINE Cursuri de Management și Carieră în domeniile: Inspector SSM, Expert Achizitii Publice, Responsabil De Mediu, Operator Date, Contabilitate, Manager De Proiect, Lucrator In Comert, Inspector Resurse Umane, Manager Resurse Umane, Arhivar, Formator, Coordonator SSM.

Oricine alege să se înscrie pentru a urma unul dintre aceste cursuri în varianta ONLINE, va beneficia de REDUCERI exclusive din partea firmei noastre:

Citiți și: Pitești: Înscrie-te la cel mai căutat curs de formare profesională!
  • 20% REDUCERE pentru înscrierea cu plata integral la cursurile susținute online;
  • 5% REDUCERE pentru înscrierea cu plata în 2 rate la cursurile susținute online. 

Ca parte a responsabilității pentru derularea în condiții de maximă siguranță sanitară a tuturor cursurilor noastre, ne asigurăm de respectarea măsurilor impuse de autorități prin dezinfecția suprafețelor cu substanțe pe bază de clor sau alcool, aerisirea sălilor de curs, igienizarea permanentă și portul obligatoriu al măștii de protecție în incinta sediului nostru.

Telefon contact:  0784.333.777, 0740.250.290, 0784.045.025, 0720.420.330

Email: office@profesionalnewconsult.ro.

Pentru inscrieri si mai multe informatii ne găsiți în: Bld. I.C. Brãtianu, Bl. D6, (în spatele complexului Fortuna), Jud. Argeş, în spatele hypermarket Prima – birou înscrieri şi sãli de curs.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3