New Profesional Consult 930 x 122

emag

Reebok vs Nike: Care este brandul de echipament sportiv mai bun?

Reebok vs Nike: Care este brandul de echipament sportiv mai bun?

Citiți și: Digitalizează-ți locuința cu ajutorul întrerupătoarelor touch

În acest articol vom afla ce au de oferit Nike și Reebok în materie de echipament sportiv.

Astfel încât să îți poți actualiza ținuta cu cele mai noi tendințe și tehnologii.

Citiți și: Cum să-ți decorezi baia într-o casă cu copii

Printre mărcile de pionierat în industria de îmbrăcăminte sportivă se numără Reebok și Nike.

Primul brand a fost fondat în 1958 și își trage numele de la antilopa Rhebok, cunoscută pentru viteza sa la alergare.

Nike a văzut lumina zilei pentru prima dată în 1964. Și de atunci a devenit nu numai un punct de referință la nivel mondial în materie de modă sportivă, ci și un fenomen cultural.

Care sunt diferențele dintre Reebok și Nike?

Ghidate de un spirit asemănător și orientate către același public țintă, Reebok și Nike sunt vecine în clasamentul celor mai importante companii din industria sportului, realizat anual de agenții și reviste importante, precum Forbes.

Cu toate acestea, fiecare dintre ele se remarcă prin propria strălucire și există câteva trăsături care ne permit să le diferențiem.

1.Proiectare

Nike: Nike este cunoscut pentru designul său inovator, elegant și modern, conceput pentru a oferi un confort maxim sportivului.

Marca americană folosește cele mai noi tehnologii în ceea ce privește susținerea, amortizarea și textilele, făcând diferența în fiecare dintre produsele sale.

Reebok: modelele sunt clasice și funcționale, orientate în primul rând spre performanță și fabricate cu scopul de a aduce moda în fiecare domeniu al fitness-ului.

2.Calitate și durabilitate

Reebok: își fabrică produsele atât cu materiale sintetice, cât și naturale, concepute pentru a rezista la uzura zilelor de sport intense.

Printre materialele naturale folosite de marcă se numără poliesterul, cauciucul și pielea.

Nike: Calitatea premium a produselor se reflectă în prețurile ridicate ale acestora.

Marca americană încorporează, de asemenea, materiale durabile în producția sa, reutilizând materiale plastice, fire și țesături în producția unora dintre cele mai populare tehnologii ale sale: Flyknit, Flyleather, Nike Air etc.

Aceste materiale și tehnologii fac din Nike una dintre cele mai de încredere mărci din industrie pentru calitatea și durabilitatea produselor sale, care sunt alese de unii dintre cei mai populari sportivi din lume.

3.Tehnologii

Ambele mărci se caracterizează prin implementarea unor tehnologii inovatoare în articolele de îmbrăcăminte și încălțăminte, în principal când vine vorba de adidași Nike sau adidași Reebok.

Nike este creatorul unor materiale și tehnologii populare precum Dri-Fit și Air Max. Vă spunem aici în ce constă fiecare dintre ele.

Dri-Fit: Țesătură inovatoare din poliester pe bază de microfibre de înaltă performanță care reușește să conțină respirabilitatea, favorizând sistemul natural de răcire al organismului.

Air Max: Constă în încorporarea unor camere de aer în talpa pantofilor, care asigură o amortizare excelentă împotriva impactului în timpul alergării cu adidași Nike.

La rândul său, Reebok și-a perfecționat și ea tehnologiile de-a lungul anilor. A devenit populară în rândul sportivilor.

Din numărul mare de materiale pe care le-au dezvoltat, am selectat două pentru ca tu să le cunoști în detaliu.

Flexweave: constă într-o țesătură rezistentă din fibre împletite în formă de 8, care creează o structură flexibilă și respirabilă, oferind astfel un confort sporit sportivului.

Se regăsește în unii dintre cei mai populari adidași Reebok de CrossFit ai mărcii, cum ar fi adidași Reebok Nano X3 sau adidași Reebok Nano 9.

Meta Split: Aceasta este o altă tehnologie celebră a Reebok și constă într-un model cu caneluri multidirecționale în talpă.

Asigură asigură flexibilitatea piciorului în mai multe direcții și, în același timp, îmbunătățește tracțiunea.

Reebok sau Nike: Care este mai bun?

Excelența ambelor mărci este demonstrată în fiecare dintre încălțămintea, accesoriile și îmbrăcămintea lor, care sporesc capacitățile fiecărui sportiv și îmbunătățesc experiența sportivă.

Dacă acordați prioritate inovației, modei și tehnologiei de ultimă oră pentru a obține maximum de la fiecare antrenament, Nike ar putea fi soluția potrivită.

Cu toate acestea, dacă doriți să vă reîmprospătați garderoba cu produse clasice care se remarcă prin funcționalitate și durabilitate, Reebok pune accentul pe aceste calități.

555 X 222 CAPRA
New Profesional Consult 570×90