930×122 CUMPANA 5

Arges

Remus Mihalcea: Ministerul Sănătății are soluții la criza medicamentelor anti-termice și anti-inflamatoare pentru copii!

Comunicat de presă
Remus Mihalcea: Ministerul Sănătății are soluții la criza medicamentelor anti-termice și anti-inflamatoare pentru copii!
Remus Mihalcea, deputat PSD de Argeș, afirmă că Ministerul Sănătății are soluții la criza medicamentelor anti-termice și anti-inflamatoare pentru copii.
„Există într-adevăr probleme cu stocurile unor medicamente anti-termice și anti-inflamatoare din partea anumitor producători. Motivele sunt strict comerciale și nu au nicio legătură cu politica sau cu deciziile Ministerului Sănătății.
Asta nu înseamnă că ministrul Sănătății nu e preocupat de acest aspect.
La finalul săptămânii, acesta a comunicat public listele cu alte produse echivalente care pot fi achiziționate de părinți pentru tratarea copiilor, pe baza recomandărilor medicului.
Aceste liste cu medicamentele disponibile circulă deja în toată presa și părinții interesați deja le-au achiziționat sau pot să le achiziționeze din farmacii.”, transmite deputatul Remus Mihalcea.
Foto: Arhivă ePitești

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Un comentariu

  • Anomim spune:

    Care sunt acele ”motive strict comerciale”, domnule deputat Remus Mihalcea? Ce ne spui este că Ministerul Sănătății, condus de psd, nu are o politică comercială privind prețul, compensarea, disponibilitatea medicamentelor pe teritoriul României. Mai mult, are chiar liste care circulă în presă, liste cu echivalente care scad temperatura la copii.

570 X 90 POSADA 3