New Profesional Consult 930 x 122

bulevardul i.c. brătianu 27c

Restaurant celebru din Pitești, ras de pe fața pământului!

Update, 15 decembrie: Restaurant celebru din Piteșt, ras de pe fața pământului!

Citiți și: Pitești. Accident grav, cu 2 mașini! Un copil a fost rănit

Studiul de oportunitate în vederea elaborării Planului Urbanistic Zonal (PUZ) pentru o viitoare clădire de birouri a primit aviz favorabil în CTATU.

Astfel, restaurantul de pe bulevardul I.C. Brătianu, numărul 27C, va fi dărâmat pentru pregătirea terenului.

Citiți și: Traseu nou Publitrans special pentru Argeș Mall

Știrea inițială, 7 decembrie: Pitești. Apariție surprinzătoare în locul unui bar celebru care va fi demolat

Un cunoscut restaurant din Pitești, din zona centrală, ar urma să fie dărâmat.

Restaurantul este situat pe bulevardul I.C. Brătianu, la numărul 27C.

În locul lui ar urma să fie construită o clădire de birouri, pe o suprafață de 688 de mp.

Restaurant celebru din Piteșt, ras de pe fața pământului!

O decizie în acest sens urmează să se ia în Comisia Tehnică de Amenajare a Teritoriului și Urbanism, săptămâna viitoare.

Concret, se va vota (favorabil, nefavorabil, abținere) pentru studiul de oportunitate în vederea elaborării Planului Urbanistic Zonal (PUZ) pentru viitorul imobil.

Vom urmări subiectul.

Foto: Descriptiv

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

12 comentarii

  • Dan spune:

    Mai simplu era daca publicati numele celebrului restaurant . Pe Bratianu la 27 C apare cladirea construita de dr Martoiu ca spital si dupa a fost gradinita…Daca aceea este cladirea, rusine celor care voteaza sa o demoleze. Aceea trebuia sa fie monument istoric . Dupa ce ca Pitestiul a fost ras de comunisti si mai ramasesera cateva cladiri vechi, acuma, dupa 89, a devenit un monument de prost gust, autorizat de catre arhitecti incompetenti si primari a caror experienta in arhitectura a fost dobandita la fabrica socialista . Asta ca sa nu ne amintim despre cum se acorda autorizatiile de constructie in oras…dai , ai ..nu dai nu ai . De la canalele ,,venetiene,, facute de penibilul Pendiuc, care brazdeaza si aglomereaza spatiul verde din centru, trecand prin fantana urlatoare, totul colorat si tipator, centrul este un monument de prost gust . Nu mai discutam de periferii…Comparati piata Milea de pe vremea comunistilor , cand avea cat de cat o simetrie cu mizeria de acuma girata si facuta de Pendiuc…Au ajuns cartiere cen CAIR si Craiovei , facute in anii 68-70 sa fie modele de urbanistica in comparatie cu ce tablou avem acuma .

  • gicu spune:

    Eu sunt „nebun” după Biblioteca de cacao și ateneul-corabie cu acustica zero.

  • andrei spune:

    Păi să își merite și “primarele” sporul la salariu. Bravos domnule Gentea, continuați arhitectura de prost gust a lui Pendiuc și Ionica. Canale vieneze , fântână urlătoare.. A , să nu mai vorbim despre celebrul WC.

  • Dolly spune:

    clădirea de pe I.C.Bratianu 27 este o fostă grădiniță,fost spital,fost tribunal…
    Acea clădire a fost DONATA Dr.Martoiu( chirurgul) pentru EDUCAȚIA copiilor,adică a fost donată că în acea clădire să învețe și să fie educati copiii,dar,dar urmașul chirurgului au SCOS acel înscris din documentele piteștene,au dat afara copiii și au făcut restaurant..Acum din cite înțeleg va VINDE cladirea sa se facă acel bloc de birouri…Păcat de dorința Marelui Chirurg piteștean..urmașii și-au bătut joc de dorințele unui OM cu cap și cu inteligență..

  • Marius spune:

    Dacă Pendiuc nu a fost bun de ce a mai fost votat apropo sa în înțelegem că suntem multi și prosti ce păcat că deștepți sun putini și fricoși 🤪

  • Bazil spune:

    Peste tot in lume in leaganul localitatilor se conserva si se restaureaza cladirile vechi. Frumos !
    La noi prostia predomina cu sustinatori la nivel politic si administrativ.
    Astept cu interes cu imaginatia arhitectilor si acordul Directiei de Cultura sa apara un zgirie nori in locul ,, canalelor”.
    Ca cine da , are de unde !

  • Party spune:

    Ia vedeți voi a cui este cladirea???…

  • Florentin Gheorghe-Sorescu spune:

    Din articol nu rezultă numele restaurantului.

  • Max spune:

    păcat că încă există tovarăși cu nostalgii comuniste care construiesc povesti care n-au nicio legătură cu realitatea. momentan pe str IC Brătianu la nr27 este o baracă imensa gri, orice schimbare va fi benefica.

  • ionut marinescu spune:

    E vorba de Kell’s

  • Dan spune:

    De ce nu se construiește în locul blocului neterminat din Tudor Vladimirescu (această emblema PSD-ista). PSD ul a rezolvat după revoluție (lovitura de stat) in acest județ unde a condus societăți mari că: Arpechim, ARO, Argeșana, Berea, Căprioară, CPL, CATC, Textila și alte fabrici, așa că ce mai contează o clădire pentru ei. Țara este aproape în incapacitate de plată și ei măresc salariile la primari că ăștia sunt sărăci țării.

  • Elix spune:

    Bistro 27 este „celebra ” locatie.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90