930×122 CAPRA 5

tarife

Revoltă în rândul clienților Vodafone! Anunțul neașteptat al companiei

Revoltă în rândul clienților Vodafone! Anunțul neașteptat al companiei

Citiți și: Vodafone, val de scumpiri. Ce clienți sunt afectați

Vodafone România, al doilea jucător local de telecomunicații mobile, va scumpi în următoarea perioadă preţul abonamentelor la telefonia mobilă, fixă și de internet pentru persoane juridice cu 8%.

Pentru serviciile activate sau pentru care contractele au fost reînnoite după data de 15 iunie 2023.

Citiți și: Rovinietă 2024. Taxele de drum pentru acest an

Măsura a fost luată pentru a susţine nivelul inflației și se încadrează în clauza introdusă anul trecut.

Prin care compania își rezerva dreptul să coreleze tarifele cu nivelul inflației.

Operatorul a început deja să notifice clienţii afectaţi de majorarea preţurilor.

Mai mulți clienți Vodafone au semnalat, în ultimele zile, că Vodafone i-a informat că prețul lunar al abonamentului va crește.

Iată notificarea pe care unii dintre abonații Vodafone au primit-o:

,,Ultimul an a fost un an greu resimțit în multe industrii.

Revoltă în rândul clienților Vodafone! Anunțul neașteptat al companiei

Analizele Eurostat, Oficiul de Statistică al Comunităților Europene, asupra indicelui prețurilor de consum pentru anul 2023 comparativ cu anul 2022, indică o rată medie de modificare a prețurilor de consum pentru România de 9,7%, așa cum rezultă din rapoartele publicate de către Eurostat, dar și de către Institutul Național de Statistică în Comunicatul din data de 12 ianuarie 2024, în ușoară scădere față de anul anterior.

Întrucât știm că sectorul economic privat a resimțit o presiune considerabilă în ultimul an și pentru că dorim să fim în continuare alături de dumneavoastra, vă informăm că urmează să indexăm prețul serviciilor mobile de voce și date și al serviciilor de telefonie fix și internet activate sau pentru care a fost reînnoit contractul după data de 15 iunie 2023 cu un procent mai mic față de cel publicat de către Eurostat, respectiv 8%.

Pentru detalii legate de noua valoare a abonamentului dumneavoastră și modificările survenite, puteți contacta echipa dedicată contului”.

Vodafone România a înregistrat în anul fiscal încheiat la 31 martie 2022 venituri din servicii de 764 de milioane de euro.

Detalii, AICI.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90