930 x122 grota rece

parcare

REVOLTĂ LA PEDIATRIE

Medicii de la Spitalul de Pediatrie din Piteşti sunt revoltaţi din cauza unei decizii a municipalității.

Citiți și: Pitești. Vești bune de 1 Mai și Paște. Va fi deosebit!

Potrivit hotărârii respective, doctorii, asistentele și toți ceilalți angajați ai unității medicale care au mașini proprietate personală nu sunt exceptați de la regula generală și trebuie să plătească taxă pentru folosirea parcării din fața spitalului. Angajaţii unității spitalicești consideră că li se face o nedreptate pentru că parcarea o folosesc în interes de serviciu, iar nu în interes personal și cer să fie scutiți de la plata taxei.

Situația ar putea fi rezolvată prin construirea în fața spitalului a unei parcări de suprafață etajată, proiectul fiind deja elaborat de Primărie. În incinta parcării respective angajații spitalului ar putea beneficia de un anumit număr gratuit de locuri. Proiectul este gata, însă municipalitatea nu a stabilit încă un termen pentru începerea și finalizarea lucrărilor.

Citiți și: Gentea anunță o nouă investiție majoră în Pitești!

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3