EcoMoto 930×122

deces spital

Revoltător! O femeie a murit după ce a așteptat două ore la Urgențe!

O femeie de 49 de ani a murit după ce a stat două ore la Unitatea de Primiri Urgențe în așteptarea unui pat.

Citiți și: Acuzații grave! Femeie moartă la spital după ce s-a blocat în lift

Întâmplarea a avut loc la Spitalul Judeţean de Urgenţă ”Sf. Pantelimon” din Focșani, acolo unde acum s-a demarat o anchetă internă, notează Digi24.

Potrivit medicilor, femeia a ajuns la spital cu Ambulanța, în jurul orei 18:00, iar decesul ar fi survenit în urma unui stop cardio-respirator, la scurt timp după ce a fost preluată de medicul de gardă.

Ce spune conducerea spitalului

„Prima evaluare a pacientei făcută de către asistentul de triaj indica stare de conștiență și parametrii vitali normali, fără un risc vital imediat, pacienta rămânând sub monitorizarea asistentului de triaj până la eliberarea unui pat în UPU, conform protocolului.

La a doua evaluare făcută de către asistentul de triaj, starea de conștiență și parametrii vitali ai pacientei se mențin normali”, transmite, într-un comunicat de presă, Spitalul Județena Focșani.

În jurul orei 20:00, odată cu eliberarea unui pat în Unitatea de Primiri Urgențe a spitalului, pacienta ar fi fost preluată de medicul de gardă, mai notează sursa citată.

„În timpul anamnezei pe care medicul de gardă a efectuat-o imediat, pacienta fiind conștientă și cooperantă relatează despre starea de depresie pentru care este în tratament, despre faptul că nu mai merge la serviciu de câteva zile, că nu se mai alimentează și că, în ultimele zile, aceste stări s-au acutizat, apărând și senzația de greață și vărsătură”, transmite conducerea spitalului.

Ulterior ar fi urmat și alte investigații, analize și tratament perfuzabil administrat la recomandarea medicului.

„La aproximativ jumătate de oră pacienta intră în stop cardio-respirator. Se începe de urgență resuscitarea, însă fără răspuns”, se arată în comunicatul de presă.

Foto descriptiv

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3